Szabad akarat vagy determinizmus

Többször felmerül az a kérdés, hogy mennyire van előre meghatározva a sorsunk, mennyire determinált az életünk. Erről nehéz lenne tudományos kísérleteket folytatni, de számomra egyre inkább körvonalazódik, hogyan működhet ez. Megosztom hát az ezzel kapcsolatos gondolataimat, véleményemet, mert úgy érzem, sokakat érdekel ez a téma.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

szabad_akarat_vagy_determinizmus.png

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr615680930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása