Rosszindulatú szellemek, asztrális lények

Látható, kézzel fogható földi világunkat körülveszi, átszövi egy láthatatlan sík, az asztrális világ. Ebbe a dimenzióban rengeteg élő entitás, lény helyet kap, akár jó szándékú, akár rossz szándékú az itt élő emberekkel szemben. Vannak olyan emberek, akik látják, érzékelik ezt az asztrális síkot, ami rendkívül megterhelő számukra. Vannak, akik bele is tudnak avatkozni a láthatatlan világ energiáiba, az entitások tevékenységébe, és képesek hatástalanítani őket. A többség számára azonban ez a világ nem fedi fel magát, bár apróbb jelekben megnyilvánulhat, de ennek sokszor nem tulajdonítanak nagy jelentőséget.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

blog_20210910.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9116684748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása