A negatív gondolatok teremtő ereje
A negatív gondolatok teremtő ereje

Sokszor említésre kerül, én is többször beszéltem már a gondolatok teremtő erejéről. A hétvégén Grigorij Grabovoj alap tanfolyamon voltam, ahol ez volt a fő téma.  Nem akarom ezt a tanfolyamot itt részletesen leírni, aki teheti, menjen el, végezze el, érdemes. Nem kell hozzá semmilyen spirituális egyéb képesség, bárki elvégezheti.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

negativ_gondolatok.jpg

A felelősségvállalás fontossága
A felelősségvállalás fontossága

Már közel 20 éve foglalkozom azzal, hogy embereknek igyekszem segíteni, jobbá tenni az életüket. Bevallom, az utóbbi években több sikerrel, mint korábban. Ennek az oka egyfelől abban áll, hogy folyamatosan képzem magam, hogy jobban tudjak segíteni. Másfelől pedig abban, hogy nagyobb befogadóképességgel rendelkeznek a hozzám fordulók.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

felelosseg.jpg

Két e-book bemutatása
Két e-book bemutatása

Ha feliratkoztál már a hírlevelemre, bizonyára megkaptad a Honnan tudhatod, hogy átok, rontás, mágia van rajtad, otthonodon? című e-book-omat. Azt gondolom, hasznos elolvasni, mert leírom benne ezeknek az energetikai támadásoknak a jellemző tüneteit. Ha nem tetted meg, akkor olvasd el. Ha már elolvastad, remélem, tetszett.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

e-book.png

Energetikai veszély kamaszoknál!
Energetikai veszély kamaszoknál!

Nem akarok vészmadár lenni, és félelmet sem szeretek kelteni senkiben sem, de rengeteg veszély leselkedik a gyermekeinkre. Minél kisebb egy gyerek, a szülő befolyása annál nagyobb, de kamaszkorban igyekeznek minden szülői kontroll alól kibújni. Ezért ez az időszak még veszélyesebb lehet, hiszen már nem igényli a gyermek a szülő védelmét, sőt szembemegy azzal. Felnőttnek érzi magát, pedig belátási képessége, felelősségérzete jóval alacsonyabb egy ...

Ötletrablók és másolók
Ötletrablók és másolók

Egy kedves vállalkozó barátommal beszélgettünk arról, hogy valaki folyamatosan lemásolja az ötleteit, és sajátjaként adja tovább. Ez egy vállalkozónak, akinek nagyon fontos az eredetiség, komoly gondot jelenthet, mind szakmailag, mind pedig anyagilag. Jobban belegondolva, ez bárki életében megjelenhet, és kellemetlen helyzeteket teremthet.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

otletrablok.png

Ne félj az egyedülléttől!
Ne félj az egyedülléttől!

Szinte mindenki küzd a párkapcsolat kérdésével, ezért ennek energetikai hátteréről már korábban beszámoltam. Ezeket az írásaimat itt tudod elolvasni:  https:// leleksegito.blog.hu Most egy kicsit más szempontból szeretnék erről írni. Felismertem, hogy mennyire aktuális is ez a téma, hiszen a bak időszakában járunk. A Tarot kártyában a bakot a Remete szimbolizálja, aki a magány, de egyben a belső bölcsesség szimbóluma is.

Kattints ide a teljes cikk ...

Szabadítsd fel a lelkedet!
Szabadítsd fel a lelkedet!

"Ahol a lelked, ott van a szabadság!

Ha a lelked bezárod, bedugod egy sötét odúba, - mert a hazugság, a pénz és a képmutatás fontosabb mint a tiszta lelkiismereted, - rabnak fogod érezni magad.
Hiába ígér a pénz, a hírnév, vagy a technika világa korlátok nélküli életet!

Ha szárnyalni akarsz, engedd szállni a lelked! Ha igazán szabad akarsz lenni, csak a tiszta szív, és a nyomában járó felszabadult lélek mutathatja meg az utat, tehet igazán azzá aki ...

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.