Tévhitek a jóslással kapcsolatban - 3.rész
A kártya kirakása

Aki először jön hozzám, vagy az előző jóslás óta egy hónap eltelt, annak megcsinálom a nagy kirakást, a Kelta Keresztet. Ehhez a kirakáshoz 2x11 lapot kell húzni, mind a két pakliból. A nagy kirakás nagyjából fél-háromnegyed évet fed le, ennyit láthatunk előre.

tarot_kartyak.jpg

Időpontok a jóslásban

Nem szívesen mondok a jóslásnál időpontokat, hogy mikor várható egy bizonyos helyzet bekövetkezte, mert ez attól függ, hogy a kérdező megteszi-e, amit szükséges lenne, vagy nem. Hiába mondom, hogy ez 2-3 hónap múlva bekövetkezik, ha az illető semmit sem hajlandó tenni érte, akkor akár 2-3 év is eltelhet a helyzet bekövetkeztéig.

Előfordult, hogy valakinél azt láttam, hogy szükséges lenne elköltöznie, de ő nem hozott ilyen döntést. A hozzátartozója, aki tudott erről a költözési lehetőségről, később számonkérte, hogy, na, akkor nem költöznek? Természetesen nem történt költözés, mert a kérdezőben ez a döntés nem érlelődött meg. Más kérdés, hogy most már ők is érzik ennek a létjogosultságát, szükségességét, de nem biztos, hogy ennek most is létjogosultsága van, és az égiek támogatják, mert az az „időablak” már bezáródott.

Tehát a nagy kirakás fél éves időkerete is változhat, fel is gyorsulhat, le is lassulhat a folyamat.

Érdekes látni azt, hogy ha valaki gyakrabban jön hozzám, az előző kirakáshoz képest a következőnél majdnem ugyanazok a Nagy Arkánumi lapok jelennek meg, csak időbeli elcsúszással. Ami korábban jelen volt, a múltba csúszik át, a közeljövő pedig a jelenben jelenik meg. A nagy kirakásból rengeteg információt megtudhatunk a jelen helyzetről, a problémákról.

Párkapcsolatok

Van még emellett (pár)kapcsolati kirakás is, ahol két ember egymáshoz való viszonyát lehet megnézni, mi működteti a kapcsolatot, mi várható. Természetesen ez a helyzet is változhat az idő előrehaladtával. Előfordul, hogy úgy érzem, szükséges a cigánykártya használata is egy kapcsolat pontosabb megvizsgálásához. Nagyon érdekes, bár nem meglepő, hogy ennél a teljesen más jellegű kirakásnál is hasonló energiájú lapok jelennek meg, mint a Tarot kártyánál.

A három lapos kirakás

Meg lehet még nézni három lapos kirakással egy adott helyzetet, ha a kérdező ezt teszi, milyen következményekkel jár. Ezzel a rövid kirakással sok apróbb kérdés tisztázható, az élet bármilyen területére rá lehet nézni. Bár bevallom, az egészségre nem szeretek kártyát húzni, mert számomra nem ad pontos választ, azt inkább ingával szeretem megkérdezni.

Van még számos kirakási módszer, amiket ritka esetekben előveszek, de a nagy kirakás és a párkapcsolat így is annyira sok információt ad a kérdező számára, hogy bőven elég azt feldolgozni.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr8814393608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása