Kristályok bűvöletében

Már legalább két évtizede volt, amikor a különböző kristályok felkeltették az érdeklődésemet. Akkor csak néhány kristály ékszerre figyeltem fel, esetleg egy szépen csiszolt marokkőre. Mostanra ez a szenvedélyem akkorára nőtte ki magát, hogy rengeteg kristályom van, és használom is őket a mindennapi életben.

Mivel most elkezdtem magam is kristály amuletteket és karkötőket készíteni, ezért szeretnék nektek mesélni a kristályokról.

kristalyok.png

Mire jók a kristályok?

Évezredek óta használják a különböző kristályokat gyógyításra, energetizálásra, tisztításra. Sőt, Atlantisz idején hatalmas kristályokat használtak gyógyításra, és kristálytechnológiával hajtották meg és irányították a különböző repülőgépeiket, űrhajóikat.

Na de visszatérve a jelen időkhöz, elmondhatjuk, hogy

a különböző kristályok különböző gyógyító energiával rendelkeznek, és alkalmasak arra, hogy feltöltsük őket más különleges képességgel.

A kristályok ugyanis tárolják a beléjük programozott energiát, információt. Ezeket a tulajdonságokat kihasználva készítek gyógyító ékszereket.

 

Hogyan is történik mindez?

Teljes mértékben személyre szabott ékszereket készítek. Lehet ez karkötő, medál, amulett, a programozás és az elkészítés szempontjából ez mindegy. A személyre szabottság ott kezdődik, hogy tudnom kell, ki fogja azt az ékszert hordani (teljes név). Ráhangolódom az illetőre, és az ingám segítségével megnézem, neki milyen kristály az, ami most leginkább szükséges.

 

Az amulett

Az amulettbe bármennyi kristályt bele lehet tenni, hiszen mindegy, hogy mennyire nagy lesz. Mivel az amulettet nem célszerű látványosan kitenni, inkább pénztárcában, kis szütyőben érdemes hordani, és nem mutogatni másoknak, ezért nem kell a mérettel törődni. Nyilván fontos számomra, hogy szép legyen, ezért az ingával kiválasztott kristályokat az amulettben úgy rakom egymás után, hogy az jól nézzen ki. Az amulettek elejére és végére szoktam tenni fekete követ, amely összeszedi a negatív energiákat, ezért védelmet is ad. Általában a 7 fő csakra támogatására egy csakrasorhoz igazodó kristálysorozatot is beleteszek. Nagyon ritkán fordult eddig elő, hogy valakinek ez nem lett volna jó, ezért kihagytam. Ezen túlmenően még szükségesek kövek az amulettbe, azokat a 7 csakra alá, illetve fölé berakom. Az amulettek végére szoktam rakni egy kis fém lógót igény szerint, mondjuk egy kis angyalt.

 

A karkötő

A karkötő esztétikai megjelenése sokkal fontosabb, mint az amuletté. Ezért ebbe nem lehet 10-12 különböző színű és fajtájú kristályt beletenni. Hiszen mondjuk nem biztos, hogy szép lenne együtt a kék és citromsárga, vagy a zöld a narancssárgás árnyalatú kővel. Ezért 3-4-5 féle kőnél többet nem rakok itt össze. Azt is megnézem ingával, hogy hány különböző kristályt igényel az, aki viselni fogja, aztán kiválasztom szintén ingával a kristályokat, és ezután kerül felfűzésre. A karkötők gumisak, de azért fontos, hogy mekkora a csuklója annak, aki ezt viselni fogja, ezért itt fontos előre megadni a csuklóméretet. A karkötőre is teszek fém lógót. Ha jól mutat rajta, akkor kis fém elemeket is teszek bele a kristályok közé.

 

Az ékszer feltöltése energiával

Amikor elkészül az amulett vagy karkötő, akkor megint behívom az illető energiáját, és feltöltöm neki az ékszert azzal az energiával, ami neki a legjobb. Van, amikor érzékelem azt is, hogy mit töltök bele, de ez ritka. Ez azért lehet fontos, mert láthatóvá válik, hol van nála energia hiányosság. A kristályba személyre szabottan beprogramozott energiák és a kristály típusához kapcsolódó alap energiák így összeadódnak, és támogatják az ékszer viselőjét.

Sok helyen lehet rendelni kristály karkötőket, akár még energetizálva is. Ezek is nagyon jók. Csak előfordul az, hogy valaki azt gondolja, neki egy bátorság növelő karkötő szükséges, és meg is rendeli azt. De a legtöbb esetben nem biztos, hogy az a fő elakadása a jelen helyzetében, lehet, hogy inkább az önbizalmát kéne növelnie egy karkötővel. Az inga viszont nem szokott tévedni. Elég sok jóslást és tisztítást végzek távban, ahol szintén be kell hívnom az illető energiáját, és nagyon pontosan működik, a visszajelzések ezt igazolják. Tehát nekem igazából nem szükséges tudnom, hogy neked mire van szükséged, az Égiek, az Angyalok mutatják azt meg az ingán keresztül.

 

A kristályok "karbantartása"

Volt egy nagyon érdekes helyzet egy amulettel. Egy fiatal férfinak készítettem, elég alacsony rezgésszinten volt akkor, legalábbis a kiválasztott kövek ezt mutatták nekem. 3 hónap elteltével visszahozták az amulettet, hogy elszakadt (drótra volt fűzve, ami nem szakad el). Felmerült bennem, hogy talán valamilyen energetikai támadás, átok, rontás, mágia érte a férfit, azért szakadt el, de megvizsgálva láttam, hogy nem. Az történt, hogy a kövek hatására, vagy más hatására megváltozott a rezgésszintje, magasabb lett, és ezek a kövek már nem támogatták őt. Ezért teljesen új kristályokból készítettem neki egy új amulettet.

Ebből akár azt a következtetést is levonhatjuk, hogy a régen vásárolt kristály ékszerek már nem szolgálnak minket úgy, ahogy kell. Az is fontos, hogy ezeket a kristályokat időnként meg kell tisztítani, fel kell tölteni újból energiával. Aki nálam vásárol amulettet vagy karkötőt, annak szívesen megcsinálom ezeket a tisztításokat, feltöltéseket időközönként.

A különböző kristályok hatásairól elindítottam a Nóra - a lelkek segítője facebook oldalamon egy bejegyzés sorozatot, és ott azt is meg tudjátok nézni, hogy hogyan is néznek ki ezek az ékszerek. Ha szeretnél rendelni valamit, keress meg, és akár postai úton is eljuttatom számodra a kért ékszert.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr6614412414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása