Mit kell tudni az energetikai tisztításról, oldásokról, gyógyításról - 1.rész
Van-e rajtam átok, rontás, mágia?

Sokan kérdezik tőlem, hogy van-e rajtuk átok, rontás, mágia, vagy bármi más negatív energia. Sajnos senkit sem tudok ez ügyben jó szívvel megnyugtatni. Aki felnőtt, 30-40-50 éves, és még nem tisztította le senki, akkor sajnos nagy valószínűséggel elég sok negatív energia van rajta.

blog_magia.png

Miért vagyunk tele negatív energiával?

Az a helyzet, hogy nagyon kevés a magas szinten gondolkodó, érző ember, és mivel a gondolat erejével tudunk teremteni, az irigység, harag, rosszindulat hatására könnyen kívánnak a másikra átkot, rontást. Arról nem is beszélve, hogy elég sokan vannak, akik a „sötét oldalnak” dolgoznak, nagyszámú démon hadsereggel rendelkeznek. Az ilyen emberek folyamatosan szórják az átkokat, rontásokat, és könnyen csinálnak mágiákat is.

Így aztán a felnőtt lakosság tele van átokkal, rontással, mágiával. Találkoztam néhány idősebb generációba tartozó emberrel, 70-80 évesekkel, akiken valami oknál fogva meglepően kevés negatív energia volt, valószínűleg nagyon tiszta lelkűek, akiket megvédett a szeretetük.

Megszállók és démonok

Azt is fontos tudni, hogy nem csak ez a három kategória számít, hogy van-e rajtunk, és mennyi.

Emellett rengeteg megszálló, démon, más negatív entitás, szellem lehet még rajtunk. Mivel nekik valahonnan energiát kell kapniuk, rácsimpaszkodnak az auránkra, és elszívják az energiánkat.

Megszállók és démonok a testünk belsejében is lehetnek, akkor még több kárt okoznak, mint ha csak az auránkon élősködnek.

Ezek a negatív entitások alacsony rezgésűek, és akkor érzik jól magukat rajtunk, ha mi is alacsony rezgésűek vagyunk, ha félünk, szorongunk, bosszankodunk, elégedetlenkedünk. A szomorú, elkeseredett, szenvedélybeteg, pszichiátriai beteg embereken folyamatosan nagy mennyiségben – több ezrével – vannak megszállók és démonok. Ezekből mindenki összeszedhet, magára vehet ezekből, ha a temetőbe, pszichiátriai osztályra, vagy csak egyszerűen kórházba megy. Ha ilyen alacsony rezgésű embereket fogadunk az otthonunkba, azzal könnyen elszennyeződünk mi is, és az otthonunk is. Leszedni viszont már nem olyan könnyű, sem magunkról, sem a lakásról. Bár jó hatása van a gyertyának, füstölőnek, valamelyest emeli a rezgésszintet, de azért jelentős változást ettől ne várjunk. Jelentős változást csak egy komoly energetikai tisztítás hozhat.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9514468002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása