A terápiás módszerekről

Nemrég megkérdezte az egyik ügyfelem, hogy „meddig kell ezt csinálni?”, mármint a terápiákat. Hát, nem tudtam megnyugtatni, mert az feleltem neki, hogy „életed végéig”. Én erre nem sajnálom az időt és a pénzt. Tudni kell rólam, hogy én nem csak beszélek ezekről a dolgokról, és nem csak másokon dolgozom velük, hanem saját magamon is kipróbálom, és folyamatosan alkalmazom. Nagyon szeretek új módszereket megismerni, kipróbálni az elakadásaim feltárása érdekében, és azok feloldásában. Azt gondolom, hogy minden módszer jó valamire, csak más-más helyzetre, problémára használhatóak. Volt, ami nekem nem igazán jött be, de lehet másnak igen. Azt tapasztalom, az a legjobb, ha ezeket a módszereket felváltva használjuk, különböző problémákra más-más terápiát. Egy elakadást érdemes több módszerrel is megnézni, feldolgozni, mert más mélységeit érinthetjük meg vele.

terapias_modszerek.png

Az általam használt módszerek

A munkámban én magam is több módszert használok:

  • Kártyajóslás: nálam egy elég komoly tanácsadás, ahol ránézhetünk a lehetséges jövő változatokra, és szembesülhetünk a rossz úton járással, hogy mit kéne megjavítani az életünkben, mivel rontjuk azt el. A jósláshoz Tarot kártyát és ritkán cigány kártyát használok. A Tarot kártya Nagy Arkánuma személyiségjegyeket képvisel, és Kis Arkánummal egybeolvasva kapjuk meg a teljes jelentést. Mivel a többsége számozott lap, ezért a számmisztika is besegít, és a számok segítségével az egyes helyzetek összefüggéseit is megmutatja.
  • Önismereti és személyiségfejlesztő kártyák: még élesebben szembesítenek az életünk elakadásaival, itt már részletesen meg lehet nézni, hogy mi a fő probléma, milyen változtatási feladataink vannak, mire kell odafigyelni. Én különböző OH kártyát és több féle Symbolon kártyát használok ehhez. Az OH kártya egy pszichológiai módszer, a Symbolon pedig személyiségjegyeket mutat be és használ, a pszichológiára épül, de asztrológiai elemeket is tartalmaz. Az önsimeret és a személyiségfejlesztés tekinthető mindennek az alapjának, ezért nem lehet kihagynia ezt annak, aki lélekben fejlődni akar, vagy spirituális úton jár!
  • Angyalkártyák: nagyon szépek és képesek reményt adni, összefoglalni az önismereti munkát, személyiségfejlesztésre is lehet használni, de inkább csak kiegészítésként alkalmazom más kártyák mellett. Nekem rengeteg féle angyalkártyám van, gyönyörűek, és mindegyik más energiát képvisel. Mindenki nagy örömmel veszi kézbe ezeket a csodaszép kártyákat.
  • Tanácsadás: ez egy problémaelemző, feltáró beszélgetés, amelyben a lehető legjobb megoldásokat igyekszünk megtalálni közösen. Ezt a nagyon racionális embereknek ajánlom, akik az összes többi módszert „hókuszpókusznak” tartják. Igaz, mivel én tisztánlátó, tisztánhalló, tisztán érzékelő és médium vagyok, nem nagyon maradnak ki ebből sem a megérzéseim, az égiektől kapott üzenetek, de ilyenkor ezek látványos elemei elmaradnak, pl. nem nagyon ingázom közben.
  • Recall Healing: beszélgetéssel próbáljuk megkeresni a betegségek hátterében meghúzódó traumákat. Ha felismerjük, felszínre hozzuk ezeket a traumákat, tudatossá tesszük őket, összekapcsoljuk a betegséggel, az már jelentős gyógyulást jelent. Ehhez meg kell vizsgálni a betegség kialakulását megelőző 1 évet, és még több életkort, életciklusokat, az indítóprogramot és a családfát is. Minden mindennel összefügg, úgyhogy sok apró részletet meg kell találni a gyógyuláshoz. Mindig van egy kiváltó trauma, amit követ egy vagy több programozó trauma.
  • Energetikai tisztítás és érzelmi és karma oldások: mondhatni kitisztítom a hozzám fordulók testét, lelkét, szellemét, hogy a negatív hatások befolyása nélkül éljen, tisztán lássa az életét, így hozhasson döntéseket. Ehhez ingát és ingatáblát használok, meg persze azokat az energiákat, segítőket, akiket segítségül hívok. Sosem dolgozom negatív energiákkal, fekete mágiával, csak tiszta energiákat használok. Angyalokat, felemelkedett mestereket hívok segítségül, és persze még nagyon sok más dimenziós energiát. A módszernek nincs neve, mert akitől tanultam, ő több módszert dolgozott át, rakott össze, és már én magam is változtattam néhány dolgon. Ez azért van, mert folyamatosan kapok beavatásokat, és azok energiáit, eszközeit is használom. Fontos, hogy karma oldást már csak akkor érdemes kérni, amikor legalább egy komplett, 2 órás tisztítást végeztem. Mert amíg a jelen életi negatív energiák rajtunk vannak, addig teljesen fölösleges az előző életekkel foglalkozni.

 

Milyen módszereket ajánlok még?

Amiket én kipróbáltam, és merem is ajánlani, az a kineziológia, Theta Healing, Color Genetics, Points of you, IET – Integrált Energia Terápia, családállítás / rendszerállítás, Lemanguria (mozgásmeditációs tánc), hangtál, meditációk. Előfordulhat, hogy nem az a segítő a neked való, akihez elmentél. Ezért nem azt a következtetést kell levonni, hogy a módszer nem jó, hanem a terapeuta esetleg nem végzett megfelelő munkát, vagy nem vele kell együtt dolgozni, mert nem vagytok összhangban. Én azt tapasztaltam, hogy tudatossági szintünk függvénye is, hogy mikor milyen terápia jó nekünk, ill. melyik terapeuta. Azt javaslom, hogy minél több terápiát próbáljon ki mindenki, és ezeket érdemes néha váltogatni is. Persze az is nagyon fontos, hogy ha valakivel elkezdtünk egy folyamatot, azt érdemes végigvinni, és csak akkor keressünk más terapeutát, ha nem működik számunkra a kezelés. Azt mindenképp ajánlom mindenkinek, hogy bármilyen önmunkába, terápiába kezd bele, előtte tisztítassa le magát energetikailag! A tisztítás sem egy életre szóló dolog, érdemes 1-2-3 havonta megismételni, annak függvényében, hogy mennyi negatív energia ér minket!

Mivel én már elég sok fajta terápiát kipróbáltam magamon, és odafigyelek közben a „módszerre” is, igyekszem megfejteni, hogyan hat, ezért elég jó rálátásom van ezekre. A hozzám fordulóknak tudok ajánlani különböző terápiákat, mivel érzem, hogy éppen aktuálisan hol van blokkja, és milyen terápia tudná ezt a legjobban kezelni. Ha ebben bizonytalanok vagytok, nyugodtan kérjetek tőlem segítséget ezzel kapcsolatban.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr6014579560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása