Kötelékek feloldása

Már sokszor és sok helyen beszéltem az energetikai tisztításról és a karma oldásáról. Ezzel kapcsolatban élő adásban is beszéltem a Nóra - a lelkek segítője facebook csoportomban. Ha nem vagy tag, kérd a felvételedet, és meg tudod nézni az elmentett videókat. Blog írásaimban is olvashatsz erről. Most viszont kicsit más megközelítésből szeretnék neked ezekről írni.

kotelekek.png

A napokban valaki megkérdezte, hogy tudok-e valakit, aki fel tudja oldani a kötéseket. Meglepődtem ezen a kérdésen, és rájöttem, hogy eddig nem hangsúlyoztam ki, hogy a kötéseket is fel tudom oldani. Hiszen ez mágia kategória, így a tisztítás része.

Milyen kötésekről van itt szó?

Szerelmi kötésről, vagy bármilyen kötelékről, amit az egyik ember azért rakott a másikra, hogy ne tudjon tőle elválni. Lehet ez akár üzleti kapcsolat is, barátság is, nem csak a szerelmet érintheti. Lehetnek olyan kötelékek, amelyek az illető kezét vagy lábát kötik meg, hogy ne tudjon cselekedni, lépni. Az is előfordul, hogy valakinek a nyakán van kötelék, ami fojtogatja. Ez azonban nem csak kötélként jelentkezhet, amelyeket én valóban kötélként is látok - vagy esetleg vékony fonalként -, hanem bilincs is lehet.
A bilincsek éppúgy hatnak, mint a kötelek, sőt még furmányosabbak! Sokszor egész bilincsrendszer van valakin, amit egyben kell leszedni. Emellett kötés kategóriába tartozik a vudu is, amikor az illetőhöz energetikailag hozzákötnek egy vudu bábut, és azt tűvel szurkálják, megégetik, vízbe mártják, vagy bármi mást csinálnak vele, és az illető azt érzi, amit a bábuval csinálnak. Akár olyan dolgot is tehetnek, ami az illető halálát okozhatja!

Fekete és fehér mágia

Tudnod kell, hogy minden kötés mágia kategóriába esik. A mágia pedig mindig káros! Valaki beszél fehér mágiáról, ami jó, de én ezeket inkább oldásoknak nevezem, mert nem lehet eldönteni, hogy hol van a fekete és a fehér mágia határa.

Volt, aki azt akarta tőlem kérni, hogy a párjára szerelmi kötést tegyek, ezt a kérést természetesen elutasítottam. Egyfelől azért, mert én nem csinálok fekete mágiát, másfelől meg azért, mert a szerelmi kötés nem teremt szerelmet! Ezt nagyon fontos, hogy megértsd! A szerelmi kötés összeköt két embert, és a kezdeti időben lehet lángolás, az nem a kötés függvénye, de nem teremt a kötés szerelmet. Aztán amikor már az élet más útra terelné a két felet, elválnának az útjaik, akkor nem tudnak egymástól elválni, mert a kötés mindig visszahúzza őket. Ezért aztán egyre durvább veszekedések alakulnak ki, de mégsem képesek békében elválni. Azt gondolom, hogy ez nem szerelem vagy szeretet alapú kapcsolat.

Előző életi kötések

A kötelékek lehetnek jelen életiek és előző életiek, lehet olyan, ami csak a 3. dimenzióban jelenik meg, és lehet olyan, ami a 3-12. dimenziók közül többen is megjelenik. Ezért meg kell vizsgálni, hogy ezek közül melyekben vannak kötések, és lehetőség szerint mindet fel kell oldani.

Az előző életi kötéseknél, mágiáknál van egy érdekes helyzet. Mindenkin nagyon sok előző életi mágia van, hiszen sok előző életünk volt. Én úgy tapasztalom, hogy nemcsak a konkrétan megcsinált mágia jön át az előző életekből, hanem az is mágiát teremt, ha valaki nem természetes, hanem brutális módon halt meg.

Emellett még van ilyen is, hogy szexuál mágia, ide tartoznak a nemi erőszakok, a vérfertőző szexuális kapcsolatok. Bár ezek a jelen életben is megjelennek, és éppúgy hatnak, mint a múltbéliek.

Az a lényeg, hogy ezeket mind fel lehet oldani, sőt fontos is feloldani, de nem valószínű, hogy egyszerre az összeset ki tudom oldani. Az előző életi mágiák ugyanis csak bizonyos élethelyzetekben, megfelelő csillagállásoknál válnak láthatóvá. Ezért lenne fontos ezekkel folyamatosan foglalkozni, hogy mindig ki tudjuk oldani az éppen aktuális karmikus helyzetet.

Szóval a mágiák és ezen belül a kötelékek feloldása egy nagyon fontos feladatunk kell, hogy legyen! A kötelékek feloldása nem jelenti az amúgy jó kapcsolat végét, hanem azt jelenti, hogy a két fél már csak szabad akaratból, a saját döntése alapján, szeretet alapon képes kapcsolódni egymáshoz. És ez lenne a cél! Azzal légy, akit tényleg szeretsz, és jól érzed magad vele, és nem azzal, akit valami kötelék hozzád köt.

Ha úgy érzed, hogy olyan emberi kapcsolatban vagy valakivel, ami neked igazából nem jó, fájdalmat okoz, bántó, megalázó, akkor azt mindenképp jó lenne feloldani! Ez az oldás nem csak a kötelékek elvágásáról szól, személyre szabottan, az oldás közben derül ki, mi mindent kell még megcsinálnom, így minimum 1 órát igénybe vesz az oldás, de akár lehet ennél több is. Fordulj hozzám bizalommal! Van megoldás, segítek!


nls-logo-fekvo.png

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr6314717615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása