Tavaszi energiák

Egyre erőteljesebben érezhető a tavasz ereje, ami remélem, téged is friss erővel és örömmel tölt fel! A sok új fény, illat, a napsugarak melegsége felolvaszthatja a testi és lelki zsibbadtságodat, főleg, ha erre külön figyelmet fordítasz! Hogyan tudod a tavaszi energiákat még inkább befogadni?

tavasz.png

Fontos a FÖLDELÉS!

Próbálj minél több időt a szabad levegőn tölteni! Tudom, akit napközben a munkája bezár egy irodába, gyárba, az nehezen tudja ezt megtenni. Törekedj rá, hogy legalább a hétvégén elmenj egy parkba, ha van saját kerted, az még jobb. Bizonyára tudod, hogy van 7 fő csakrád, amelyek egy csakrarendszer részei. Sokat foglalkoznak a 2 legfelső csakrával (harmadik szem és korona csakra), de keveset a legalsóval, a gyökér csakrával. Emellett mellékcsakraként még talp csakránk is van. Ezeken keresztül tudod felvenni a Földanya, Gaya energiáját, amely a földelésedet adja. Előfordul, hogy ezek a csakrák is megsérülnek, elmozdulnak, rosszul működnek, ezeket tisztítással helyre tudom hozni.

Használd az éltető NAP energiáját!

Nem tudom, te érezted-e már, hogy milyen gyógyító ereje van a Nap fényének? Én néha úgy érzem, egyenesen napelemmel működöm! A tavaszi napfény még nem éget annyira, mint a nyári, így nyugodtan kiállhatsz egy kis napfürdőre, akár az erkélyedre is, vagy a buszra várva a város kellős közepén. Elsősorban a fentebb említett két felső csakrára hat ez nagyon jótékonyan, de a harmadik csakránkat, a napfonat csakrát is stimulálja! Ez az erőközpont, ebből nyersz erőt a mindennapi élethez.

Igyál minél több tiszta vizet!

Már köztudott, hogy a testünk 70%-a víz, a sejtjeink is sok vizet tárolnak és használnak. A napi 1,5-2-2,5 liter (a test méreteinek függvényében) víz fogyasztása azért is fontos, mert a víz átmossa az egész testet. Ha valamilyen negatív hatás ér, méreganyag kerül a szervezetedbe (ami az ételekben lévő kemikáliák miatt gyakorlatilag állandóan jelen van), azt a víz kimossa, és így kevésbé tud felszívódni, nem okoz olyan sok kárt.

Hozd összhangba a testedet, lelkedet, szellemedet!

Mindannyian a test-lélek-szellem hármasságát hordozzuk magunkban. A nyűgös, szomorkás és hideg tél során jobban esik bevackolódni a meleg lakásba. Az akkor összeállt energiák már nem igazán jók nekünk a tavaszra, viszont ezek önmaguktól ritkán tisztulnak ki. Ezért érdemes energetikai tisztítást végezni. Ilyenkor először a negatív energetikai támadásokat tisztítom le (átok, rontás, mágia), harmonizálom a lelket a lélekkristály tisztításával. Le tudom tiszítani az aura rétegeidet, a csakráidat, majd újra a lehető legjobb állapotba hozom őket. Emellett még rengeteg részeleme van ennek a tisztításnak, amelyet személyre szabottan szoktam megnézni és elvégezni. A tisztítás hatására könnyebben tudod megnyitni a szíved az új, éltető energiák számára, a negatív energiák nem nyomasztanak tovább, fellélegezhetsz!

Amikor valakivel dogozom, mindig rengeteg ötletem van személyre szabottan, mert fentről kapom az információkat, hogy neki mi tesz jót, és ezeket az információkat nem tartom meg magamnak.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr5314731171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása