A környezet, ahol dolgozom

Vállalkozásom székhelye tulajdonképpen a lakásom. Ha személyesen eljössz hozzám, itt fogadlak. Egy lakótelepen élek Balassagyarmaton, amelynek a külső környezete és a lépcsőház is eléggé rossz állapotú, felújításra szorul. Ez azért ne riasszon el senkit sem, mert az otthonom nem ilyen. Ha sikerül a 3. emeletre feljutnod, akkor már nyert ügyed van! Tudom, ez fárasztó sokaknak, de szerintem megéri.

 kornyezet.png

A lakásom

A lakásban már majdnem mindent felújítottam, így szerintem egy szép környezetbe csöppensz, pláne a hideg és csúnya lépcsőház után. A nagyszoba egyik részét alakítottam ki „varázsműhelynek”, itt dolgozom. Ha szép idő van, gyönyörűen besüt a nap, ami igazi áldás! Ilyenkor az otthonom igazából fénnyé válik, és ragyog! A bútorokat próbáltam úgy összeválogatni, hogy harmonizáljanak egymással, és lehetőleg ne legyenek éles, vágó felületek, sarkok, mert azok keményebb energiákat hordoznak. Ezért is használok kerek asztalt. Minden mozgatható, variálható, ezért akár 10 fő fogadását is meg tudom oldani, és 5 fős fekvő meditációt is meg tudok itt csinálni.

 

A légkör

Fontos számomra, hogy jól érezd magad! Akár jóslásra, tisztításra, oldásra, vagy bármi másra jössz, nem kell, hogy rosszul érezd magad. A magam részéről próbálok olyan környezetet és hangulatot teremteni, hogy megnyugodj, biztonságban érezd magad. Ezért mindig ég legalább egy felszentelt és beprogramozott gyertya, ami „tartja” az energiákat. Füstölőt és aromaterápiás illóolajokat is használok, amelyek a teret és a benne lévőket is tisztítják. Tudnod kell, hogy sosem kezdek neki semmilyen munkának úgy, hogy előtte ne tisztítanám le saját magamat és a lakást is. Ez egyfajta alapfeltétel! Persze a fizikai tisztaság is épp ilyen fontos, ezért odafigyelek, hogy minden tiszta legyen, ne legyen rendetlenség. Ez nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a rendetlenségben az energiák is panganak, nem áramlanak megfelelően. Ezért javaslom, hogy az otthonotokban legyen tisztaság, mindennek legyen helye, ne legyen rendetlenség, és csak azok a dolgok legyenek elöl, amelyeknek funkciójuk vagy esztétikumuk miatt ott a helyük. A tisztaság alatt nem napi szintű hipózást értek, csak ne legyen minden elkoszolódva, én sem vagyok tisztaságmániás.

Mivel 1-2 órát itt szoktak nálam tölteni, ezért nem gond, hogy használják a mosdót. Sőt, tisztításnál és oldásnál kötelező a víz vagy tea fogyasztás, ezt is kapsz nálam. A víz energiája oldja azokat, amiket energetikailag tisztítok, átmossa a szervezetet, ami nagyon hasznos. A sok folyadékbevitel miatt szükségszerű, hogy a bevitt folyadéknak ki is kell mennie. Tehát nem ciki, nyugodtan használd a WC-t.

 

Eszközök és kommunikáció

Sok eszköz segíti a munkámat. Rengeteg jós-, angyal- és önismereti kártyám van, amiket akár meg is nézhetsz, amíg tisztítok vagy oldok. Nyilván a jóslásnál vagy önismeretnél erre nincs módod, mert akkor arra érdemes figyelni, amivel épp dolgozunk. A tisztítást és oldást ingával végzem, és ingatáblán dolgozom. Egy speciális kártyát is szoktam használni, aminek nem jóslás a célja, hanem az én munkámat segíti.

Sokat beszélek közben, bármit is csinálok, mert fontos, hogy megértsd a dolgok összefüggését. Nyilván kérdezhetsz, és legjobb tudásom szerint igyekszem válaszolni a kérdéseidre. Ez nekem is segítség, mert akkor tudom, hogy mi érdekel, mi foglalkoztat. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd kiteregetni az életedet, én azt is elfogadom, nem foglak faggatni, nekem ezekkel az információkkal nincs dolgom. Nem is beszélem ki, csak a helyzetek tanulságát mondom néha el példaként, természetesen név nélkül, hogy az másnak is tanulására szolgáljon. Egyébként pár napon belül elfelejtem, hogy miért jártál nálam, mi a történeted. Ez egyébként néha kellemetlen is, mert aki visszajön, azt hiszi, hogy emlékszem, de sajnos nem. Persze néhány információ után a dolog visszajön, de képtelen vagyok annyi embernek a történetét folyamatosan észben tartani. Leírni azért nem írom, mert amit rendbe tettünk, feloldottunk, azt nem kéne már újra papírra vetni, mert akkor az egész munkám semmit sem ér, újra visszakerül az energiarendszeredbe.

Mivel a környezet és az energiák is ezt támogatják, eljöhetsz hozzám kicsit pihenni, megnyugodni. Leteheted itt a terheidet, és nem kell felvenni, ha elmész. Majdnem mindent meg lehet csinálni távban, de hidd el, hogy a személyes kapcsolat, a hely légköre, energiája sokat segíthet neked. Nemrég itt járt nálam egy olyan tanácsadó, aki tisztában van az energiákkal. Szinte felkiáltásszerűen azt mondta, hogy „itt mennyire sok szeretet energia van!” Azt hiszem, ez a legfontosabb, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás. Mindegy milyen élethelyzetben vagy, én ezt igyekszem számodra biztosítani.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr7414764694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása