Miről szólnak a karmikus kapcsolatok?

A karma a sorssá vált tett, az ok-okozat törvénye. A karma olyan előző életbeli helyzetek, kapcsolatok, érzések, amelyek nem kerültek feldolgozásra, nem sikerült úgy megélni, mint azt a sorsfeladatunkban meghatároztuk. Most egyébként olyan időket élünk, amikor nem kell megvárnunk, hogy a tetteink a következő életünkben váljanak karmává, hanem már ebben az életben is érezzük a hatását. Ez azt jelenti, hogy ha valakivel jót teszünk, akkor azt sokszorosan visszakapjuk. Ha valakivel rosszat teszünk, megbántjuk, megalázzuk, akkor azt sokszorosan kapjuk vissza. Ezek a „visszakapások” sokszor nem ugyanattól a személytől érkeznek, sőt szinte soha nem ugyanaz adja vissza. Az is lehet, hogy sokszorosát adják annak, amit mi adtunk, és egyesek csodálkoznak, hogy mennyire kemény az életük. Ezen azért érdemes lenne elgondolkodnia mindenkinek!

karmikus_kapcsolatok.png

Karmikus kötelékek

Leggyakrabban az előző életi párkapcsolatokat tekintik karmikus kapcsolatoknak, pedig ez ennél sokkal többről szól. Minden szoros kapcsolat, ami legyen jó vagy rossz, de nem kerül feldolgozásra, az karmává válik. Ezért fontos a szeretett személyek elengedése, a haragosoknak való megbocsájtás. Vannak azért nagyon erős karmikus kötelékek:

  • szülő– gyerek karma
  • testvér karma
  • minden vérségi kötelék ide számítható (nagyszülő, unokatestvér)
  • párkapcsolati karma (nem csak a házassági, minden szexuális kapcsolat ide tartozik)
  • nagyon szoros barátság
  • rossz viszony, nehéz megélések karmája

Más szempontból, de erős hatása van:

  • családi karma
  • nemzetség karmája
  • ígéretek, fogadalmak, kötelékek, lélektárs – lélekcsalád szerződések karmája
  • feladat karmája.

 

Az Ördög lapja

A jóslásnál az Ördög lappal jelöljük a karmikus kapcsolatokat, helyzetet. Ez olyan erős, kényszeres köteléket jelöl, amely ha életbe lép, nem oldódik fel addig, amíg a feladatát be nem töltötte. Itt a helyzetet az Ördög uralja, és az alatta látható nő és férfi össze van kötve egymással egy lánccal. A két személy olyan távolra tud egymástól menni, amennyire ez a lánc engedi. A skorpió energiáját hordozza, ezért jellemző az ilyen kapcsolatra a csiki-csuki, a se vele, se nélküle helyzet. Önmagától csak akkor oldódik fel az ilyen karmikus kapcsolat, ha teljesül a két személy leszületés előtti vállalása, pl. egy gyermek születése, vagy ha rendezik az előző életi elakadásukat. Csak hát ez évekig is eltarthat, és addig nagyon sok szenvedést is hozhat. Ezért szükséges a karmaoldás, ami nem jelenti a kapcsolat végét, csak annyi történik, hogy kioldódik a kapcsolatból az előző életi érzelmi töltet. Persze lehet, hogy ezek után elválnak egymástól, de az is lehet, hogy boldogan élnek tovább.

Amikor a karma életbe lép

Mivel nem úgy történik, hogy rengeteg sok karmával a nyakunkban születünk le, ezért egy-egy karmikus kapcsolat életbe lép. Én úgy tapasztalom, hogy akkor lép életbe, amikor a két ember találkozik egymással. Az is előfordulhat, hogy már ismerik egymást, és a karma később lép életbe. Amikor viszont ez életbe lép, akkor szinte „beránt”, a láthatatlan köteléken keresztül egymáshoz rántja az embereket. Ezért nagyon nehéz belőle kilépni. Előfordul, hogy mindkét személy párkapcsolatban él, és a karma életbe lépésével olyan erős vonzás jön létre, hogy nem nagyon lehet neki ellenállni. Az Ördögös karma lap ugyanis nagyon erős szexuális vonzást jelent, ha ez párkapcsolati síkon van jelen.

Természetesen, mint feljebb írtam már, nem csak párkapcsolatban jelenik ez meg. Viszont az előző életi kapcsolat energiái átjönnek ebbe az életbe, ezért lehetséges, hogy mondjuk nem jó a szülő – gyerek kapcsolat, vagy a testvérek viszonya, annak ellenére, hogy igazából jelentős konfliktus nem történt. Persze idővel sajnos a konfliktusok is megjelenhetnek egy rendezetlen karmikus kapcsolatban. Lehet persze extrém erős szeretetkapcsolat is, az kevesebb gondot okoz, inkább az egyik fél halála vált ki erős sérüléseket az itt maradóban.

Összességében a karmikus kapcsolatok sok nehézséget okozhatnak, mert a kapcsolatok nem csak a jelen életi megéléseket tartalmazzák, hanem sok előző életi elemmel is terheltek. Azt tapasztalom, hogy nem is egy előző életben találkozunk azzal, aki most jelen van az életünkben. Érdemes ezeket az előző életi érzelmeket, helyzeteket karmaoldással megnézni és feloldani, mert az sokat segíthet a kapcsolatunkon. Mivel látom az előző életeket, nagyon érdekes felismeréseket szokott hozni a feloldásuk. Ha úgy érzed, nehezen szabadulsz egy romboló kapcsolatból, vagy már rég vége van, de még mindig nem bírod elengedni az illetőt, keress meg! Szívesen segítek!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr3814793006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása