A félelmekről

Mindenkinek vannak félelmei, amelyek a halálfélelemben gyökereznek. Minden félelem a halálhoz köthető. Pedig, ha tudjuk, hogy a halállal csak a fizikai test hal meg, de a lélek és a szellem örök, akkor már másként nézhetünk erre a dologra. A lélek és a szellem egyszerűen csak ruhát cserél. Az új leszületéskor azonban a felejtés fátylán át tud a lélek újabb testbe érkezni, ezért elfelejtjük korábbi tapasztalatainkat, megéléseinket.

felelmek.png

A félelem, mint önbeteljesítő jóslat

Saját tapasztalataim során arra a felismerésre jutottam, hogy nagyban befolyásolja a félelmek beteljesülését az, hogy milyen mentális állapotban vagyok. Ezért érdemes a félelem kérdésével egy kicsit foglalkozni. Kereszty András György előadásait nagyon szeretem hallgatni. Ő mindig azt mondja, hogy a „félelem vonzza a félelem tárgyát”! Így a félelmünk könnyen önbeteljesítő jóslattá válik, és hamarosan megjelenik az életünkben az, amitől legjobban félünk.

A magyar nyelv csodás, mert képekben szól hozzánk. A félelem = fél elem, tehát nem vagyunk egészek a félelemben. Aki pedig fél, az nem egész = nem egészséges. Minél jobban félünk, annál több betegséget alakítunk ki magunkban.

A félelmek oldása energetikai tisztítással

Más nézőpontból pedig az energetikai tisztítások kapcsán tudom, hogy az aurán lévő démonok feladata, hogy kételyeket támasszanak. A kétely alapvetően nem okoz gondot, hiszen szükséges a fejlődéshez. Viszont mikor valakin több ezer démon van, az már igencsak sok kárt tud okozni. Egyrészt elszívják az illető erejét, hiszen az élőlény energiájából táplálkoznak. Másrészt úgy lehet ezt elképzelni, mintha a bennünk lévő fénytestet teljes mértékben beborítaná egy hemzsegő fekete entitás sereg, démon sereg, és a lélek fénye ezen igen nehezen tud áthatolni. Nem egyszer érzékeltem már, nem túl szép látvány. A démonok annál jobban érzik magukat a „gazdatesten”, minél alacsonyabb rezgésszinten van az illető. Ezért igyekeznek megakadályozni a magasabb rezgésszintre lépést, ezért lenne szükséges minden spirituális, önismereti munka előtt az energetikai tisztítás.

Tehát energetikai tisztítással a démonokat le lehet szedni az auráról, és a félelmeket is lehet oldani. Mindenképp ajánlom, hogy a félelemmel teli helyzeteket minél hamarabb próbáld magadban feloldani, akár úgy is, hogy minden más tevékenységet félreteszel, mert hosszú távon ez szolgálja az érdekedet!

A félelmek felismerése

Amikor jósolok, a Tarot kártyában sok lap utal nagyon komoly félelmekre, és azok mibenlétére is. Néhányan ezt felismerik, "hú, tényleg így van", mások viszont hárítják ezt, mivel a tudatosságuk adott szintjén vakok a saját problémáikra. Rendkívül fontosnak tartom, hogy ezeket a félelmeket pontosítsuk, felismerjük, megtaláljuk a gyökerét, és szembenézzünk velük. A felismerés, szembesülés is sokat számít, de lehet még érzelmi oldással is segíteni ezen a problémán.

Hogyan tudok segíteni?

Tehát a félelmeknek sokféle megközelítése és ezáltal több megoldása is létezik. Nem kell, hogy szenvedj ezektől! Lehet, hogy még nem jelenik meg a fizikai síkon a félelem által okozott testi tünet, de sajnos nem tudlak bíztatni, mert előbb-utóbb meg fog jelenni!

Amiben én tudok neked ebben segíteni:

  • Tarot kártya segítségével beazonosítjuk az aktuális félelmeidet, ezzel tudatossá tudsz válni velük kapcsolatban. A jóslásnál mindig elmondom a lehetséges megoldási módokat is.
  • Önismereti kártyákkal mélyebben is megnézhetjük, milyen típusú elakadás hozta létre benned ezt a félelmet, amely segít a feloldásban.
  • Energetikai tisztítással leszedem rólad a démonokat, amelytől megkönnyebbül a test-szellem-lélek, jobb döntéseket tudsz hozni.
  • Érzelmi oldással, karma oldással, generációs oldással feloldom a félelmek gyökerét, ami szintén megkönnyebbülést hoz számodra.

Nagyon fontos, hogy a félelmek csak félelmek, és pl. jóslásnál nem egy borzalmas jövőt mutatnak, hanem azt, hogy ha nem teszed le a félelmedet, akkor milyen jó helyzettől esel el, vagy milyen rossz helyzet léphet be az életedbe. A döntés a te kezedben van! Ha szeretnél a félelmiden dolgozni, akkor szívesen segítek neked!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9514810166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása