Nyári nagytakarítás

Pár nappal ezelőtt egy tréningen voltam, ami kivételesen nem spirituális jellegű volt, hanem a vállalkozásomhoz kapcsolódott. Megfogalmazódott bennem ott egy fontos felismerés, amelyet szeretnék megosztani veled.

Ha bőségben szeretnél élni, akkor takaríts ki magad körül minden pangó, hátráltató, negatív energiát, hogy új, friss energiák áramolhassanak be az életedbe. Erről már egy korábbi élő adásomban beszéltem a Facebook-on a Nóra - a lelkek segítője csoportomban.

nyari_nagytakaritas.png

A nyári nagytakarítás lépései

Mit is kell tenned, ha bőségben szeretnél élni?

1. Szabadulj meg minden olyan tárgytól, ruhától, cipőtől, amit már 1 éve nem használtál, nem vettél elő! Van, aki szerint ez legyen 2 év, de a lényeg, hogy nagyon régen volt már, és nem a szezonális dolgokra gondolok, aminek most épp nincs itt az ideje.

2. Szabadulj meg a romboló, lehúzó emberi kapcsolataidtól! Azok az emberek, akik csak figyelmet követelnek maguknak, de rád nem figyelnek, energiavámpírok, bármilyen kedvesek is. Azok, akik nem hisznek benned, nem támogatnak, hanem bántanak, megaláznak, sosem fogják a javadat szolgálni. Ha az energiavámpír egy barátod, akkor viszonylag könnyen megszabadulhatsz tőle. Ha viszont egy közeli hozzátartozódról van szó, az nehéz helyzetet hoz. Próbálj minél kevesebbet kommunikálni vele, minimális időt tölteni a társaságában.

3. Szabadulj meg a rajtad és a környezeteden lévő negatív energiáktól! Energetikai tisztítással el lehet távolítani rólad és az otthonodról is azokat az energiákat, amelyek hátráltatják a fejlődésedet, a siker és a boldogság elérését. Lehet, hogy ezt kellett volna a legelejére írni, hiszen az energetikai tisztítás új erőt adhat neked ahhoz, hogy a fizikai síkon kidobáld a fölösleges cuccaidat, és közben leválaszthatóak a nemkívánatos személyek. Nyilván nem arra gondolok itt, hogy legyél embertelen, bánts meg, vagy alázz meg másokat. Hanem arról beszélek, hogy ismerd fel, ki van rád rossz hatással, és azoktól tartsd magad távol.

Hogyan tudok segíteni?

A nyári nagytakarításod alkalmával ezt a 3 területet - fizikai sík, emberi kapcsolatok, energetikai rendszerek - fontos lenne rendbe tenned! A fizikai sík kivételével a másik kettőben tudok neked segíteni!

Hogy segítsek neked a bőség, a boldogság és a sikeresebb élet elérésében, a következő két hónapra meghírdetek egy programot, amely a Nyaralj Nyugodtan nevet kapta. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást is fogok adni neked.

Egyéb nagytakarításban, ablakpucolásban nem vagyok túl jó, de az energetikai tisztításokban számíthatsz rám! Keress bátran! Ha más önismereti vagy spirituális kérdésed van, nehéz élethelyzetben vagy, akkor is szívesen segítek. Ajánlj barátaidnak is, hogy ők is igénybe tudják venni a szolgáltatásaimat! Személyesen és távban is tudunk együtt dolgozni.

A weboldalamon újabb információkat is megtalálhatsz:

https://noraalelkeksegitoje.hu/

Ha nem vagy a Facebook csoportom tagja, akkor kérd a felvételedet! Ott találod a legtöbb és leghasznosabb információkat a munkámról, és az élő adásokat, a korábbiak felvételeit is ott tudod megnézni!

https://www.facebook.com/groups/139866976724193/

Nyári nagytakarításra fel! Varázsold teljesebbé az életedet! Segítek!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr2514886794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása