Nyári akciók

 Szeretném figyelmedbe ajánlani a 3 részből álló nyári akciósorozatomat!

Nyaralj Nyugodtan

nyari_akciok.png

Itt a nyár, és te össze-vissza szaladgálsz? Semmit sem tudsz pihenni? Jó lenne elmenni nyaralni, de minden a te nyakadba szakad? A gyerek, a háztartás, és még dolgozz is közben?

Állj meg egy pillanatra, és nyugodj meg!

Ahhoz, hogy jó nyarad legyen, meg kell állnod egy kicsit, össze kell szedned a gondolataidat. Ebben segítek Neked! A nyár amúgy is sokkal jobb a terápiákra, mert sokkal könnyebbek a külső energiák, mint télen.

Hogyan fogok neked segíteni?

  • nézzük meg kártyával, hogy éppen milyen elakadásaid vannak, és ezt hogyan tudod legjobban helyrehozni
  • letisztítom a fizikai tested, lelked, szellemed, hogy a napfény energiáit jobban tudd hasznosítani, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb legyél, jobban tudj gondolkodni

Kérd most a tanácsadást, az önismeretet és a jóslást 7.000 Ft/óra áron, vagy tisztítást, oldást, előző élet utaztatást 12.000 Ft/óra áron. Vagy mindkettőt egy csomagban 2 órában kedvezményes áron 16.500 Ft-ért.

A 2019. június 15. - július 30. között igénybe vett szolgáltatásokra 10% kedvezményt kapsz kupon formájában, amelyet 2019. szeptember 1-30. között tudsz igénybe venni.

Nyaralj Nyugodtan CSOMAG

2019.06.15. - 2019.07.30.

 

Tanácsadás

Energetikai tisztítás személyen

Önismeret

Oldás, karma oldás

Jóslás

Előző élet utaztatás

Óradíj

7000 Ft

12000 Ft

Csomagdíj

16.500 Ft/ 2 óra

Csomaghoz jár

10%-os kupon

 

Nyári Nyugalom

Mikor már kellően benne vagyunk a nyárban, akkor érdemes igazán lazítani. Kialakultak a nyári rutinok, mindenki megnyugodott már. Ilyenkor lehet elmélyíteni azt a munkát, amit az előző hónapban elkezdünk.

Mit ajánlok neked erre az időszakra?

  • olvasd el a cikkeimet a témában
  • alaposabb önismereti gyakorlat
  • a felismert sérelmek oldása, tisztítása
  • kapcsolatrendszer kitisztítása, oldása

Kérd most a tanácsadást, az önismeretet és a jóslást 7.000 Ft/óra áron, vagy tisztítást, oldást, előző élet utaztatást 12.000 Ft/óra áron. Vagy mindkettőt egy csomagban 2 órában kedvezményes áron 16.500 Ft-ért.

A 2019. augusztus 1. - augusztus 31. között igénybe vett szolgáltatásokra 10% kedvezményt kapsz kupon formájában, amelyet 2019. szeptember 1-30. között tudsz igénybe venni.

Nyári Nyugalom CSOMAG

2019.08.01. - 2019.08.31.

 

Tanácsadás

Energetikai tisztítás személyen

Önismeret

Oldás, karma oldás

Jóslás

Előző élet utaztatás

Óradíj

7000 Ft

12000 Ft

Csomagdíj

16.500 Ft/ 2 óra

Csomaghoz jár

10%-os kupon

 

Őszi Őrjöngés

Újra itt az iskola, a gyerekeket vissza kell integrálni az iskolába, magunkat pedig a munkába. Kezdődik a mókuskerék, a rendszeres őrjöngés… és a nehézségek felerősödnek. Ilyenkor érdemes ezekre a helyzetekre ránézni, hogy hogyan kezeljük az óvoda, az iskola elvárásait, a gyereket hogyan szoktassuk be a szoros keretekbe, magunkat pedig a munkahelyi elvárásokba.

Mit ajánlok neked erre az időszakra?

  • a problémás helyzetek elemzése, feltárása, a „kezelési útmutatók” elkészítése
  • hogyan kommunikálj az érintettekkel, fordítsd a dolgokat a saját javadra
  • feszültségek oldása, a lélek letisztítása
  • karmikus helyzetek felismerése és oldása az érintettekkel

Kérd most a tanácsadást, az önismeretet és a jóslást 7.000 Ft/óra áron, vagy tisztítást, oldást, előző élet utaztatást 12.000 Ft/óra áron, és használd fel a 10% kedvezményre jogosító kuponjaidat!

A nyári akciók személyesen és távban is igénybe vehetőek! Ne hagyd ki a nyáron ezeket a remek ajánlatokat! Hogy a rokonaid, a barátaid se maradjanak le erről a kiváló lehetőségről, javasold nekik, hogy iratkozzanak fel a hírlevelemre! Kövesd figyelemmel a Nóra - a lelkek seítője Facebook oldalt és a csoportot a friss információkért! Mielőbb egyeztessünk időpontot, hogy te semmiképp ne maradj le erről a lehetőségről!

Várlak szeretettel! Varázsoljuk teljesebbé az életedet!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr314897916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása