Féléves visszatekintés

Szinte el sem hisszük, de már fél év eltelt a 2019-es évből! Ugye, fel sem tűnt? Nekem sem!

Egy-egy nap néha rendkívül lassan érkezik el az életünkbe, mert valamiért várjuk a hozzá kapcsolódó eseményeket. Aztán hirtelen elrohan egy hét, egy hónap. Sokszor rágódunk a múltbéli eseményeken, aminek egyébként már semmi értelme nincs.

visszatekintes.png

Légy jelen!

A spirituális tanítók mindig felhívják a figyelmünket, hogy nem jó sem a múltba, sem a jövőbe nézegetni. A jelenben kell élni! A jövőbe nézést itt nem a jóslásra értem, és azt hiszem, ők sem erről beszélnek. A jóslás ugyanis egy útmutatás, amit érdemes figyelembe venni, de a mindennapi életünket, a tetteinket a jelenben kell véghez vinnünk.

Valóban nagyon fontos az állandó JELEN-LÉT, mert csak így tudjuk a dolgok, helyzetek szépségét megélni, és boldogok lenni!

Visszatekintés

Mégis azt javasolom most egy röpke időre, hogy gondolkodj el egy kicsit az elmúlt fél éven! Tűztél ki célokat, amelyek jelzőfények lehetnek életed sötét és ismeretlen óceánján? Hiszen a cél utat mutat, mint a hajósoknak a világítótorony fénye! Ha igen, akkor abból sikerült valamit megvalósítani? Le kellett-e mondanod valamely álmodról, vágyadról? A lemondás fájdalmas tüskéi ott vannak-e még a szívedben? Van-e olyan helyzet, kapcsolat, ami már téged nem szolgál, és jobb lenne továbblépni?

Még számtalan kérdést fel lehet tenni saját magunk számára. Ez most csak egy röpke számvetés volt. Akár érdemes ezeket papírra is vetni, összeírni, hogy jobban lehessen tudatosítani. Biztos vagyok benne, hogy te is rengeteget fejlődtél, tanultál az elmúlt fél évben, és ezeknek a sikerét mindenképp könyveld el saját magad számára, és ez is feljegyezhető.

Tervezz!

Ha ezzel elkészültél, akkor jöhetnek a következő fél év álmai, vágyai, tervei! Ezeket is érdemes összeírni. Nem baj, ha nem minden úgy fog történni, ahogy most megtervezed. Ezeket menet közben lehet azért változtatni. Ezt követően már nincs más dolgunk, mint a mindennapokban a célunk irányába "hajózni".

Nagyon fontos, hogy tegyünk a céljaink, terveink megvalósításáért, és ne várjuk, hogy majd valaki, vagy az Égiek elénk teszik! Nagyon komoly munkát, odafigyelést, sok energiabefektetést igényel, hogy az életünk jó irányba haladjon! Vedd a kezedbe a sorsod irányítását, és haladj előre lépésről lépésre, ehhez kell a JELEN-LÉT! Biztos, hogy lesznek előtted nehézségek, akadályok, de akkor se add ki a gyeplőt a kezedből!

A célokat nem könnyű meghatározni, és a megvalósítás sem egyszerű, de szívesen segítek neked! Egy támogató beszélgetés mindig jól jön. Az élethelyzetek mélyebb megvizsgálásában sokat segíthetnek a jós és az önismereti kártyák. Mindig öröm számomra, mikor a közös munka eredményeként komoly felismerések születnek.

Keress bátran! Örömmel veszem, ha ajánlod hírlevelemet az ismerőseidnek, barátaidnak, hogy nekik is segíthessek. Várlak szeretettel akár személyesen, vagy távban is dolgozhatunk együtt.

Varázsold teljesebbé az életedet! Segítek!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9314912490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása