Hétköznapi terápiák - terápiák a hétköznapokban 2.
Családállítás

Körülbelül 2014-ben ismerkedtem meg a családállítással, mint terápiával. Szerencsére, itt Balassagyarmaton is rendszeresen van ilyen esemény, amire mindig elmegyek. A foglalkozást tartó házaspár mindkét tagja nagyon jó szakember, rendkívül nagy tudással bírnak. A következő családállítás 2019.07.15-én hétfőn lesz, 14 órától.

csaladallitas.png

Mi a családállítás?

A családállításon részt vehetsz segítőként és állítóként is. Aki állít, elmondja a problémáját, és ennek megfelelően képviselőket választ saját maga, családtagjai helyett, vagy az adott problémára. A képviselők a morfogenetikus mező hatására felveszik azt a szerepet, amit kaptak, és ennek megelelően kezdenek el mozogni, érezni, beszélni. A képviselők közötti kapcsolatok, működések segítik a helyzet, a probléma feltárását.

Amint a feltárás megfelelő szintre jutott, akkor következik az oldás. Ilyenkor kulcs mondatokat, kifejezéseket kell kimondaniuk a résztvevőknek a másik felé. Fontos ilyenkor a megbocsájtás, az elengedés, hogy a kapcsolat, helyzet szeretetteljesen rendeződjön. A családállítás során végbement energetikai változások a fizikai síkon is megjelennek a családi rendszerben, vagy az adott helyzetben. Az oldás hatással van az állítóra, a családi rendszer élő és már meghalt érintettjeire is!

Hogyan működik?

A terápia arra épül, hogy apai és anyai ágon is hetedíziglen hatnak rád azok a traumák, fájdalmas megélések, amiket az őseid elszenvedtek. Ha valamelyik ősöd megélt egy traumát, amit nem dolgozott fel, vagy nem is tudott, mert belehalt, akkor az energetikailag a családi rendszeren lenyomatot képez. Mivel ő nem tudta megoldani a helyzetet, az utódok próbálják ezt a szerepet átvállalni tőle.

A családállítás során többnyire ezeket  a helyzeteket bogozzák ki, és oldják fel. Ez azért nehéz, hiszen te valószínűleg nem ismered az összes ősöd problémáját, nehéz megéléseit, de az érzelmi, energetikai lenyomatuk mégis benned van hetedíziglen, és meghatározza az érzelmi működésedet, fizikai állapotodat. Ilyen módon „örökölhetsz” egy bizonyos lelki alkatot, temperamentumot, viselkedést, fizikai sérüléseket, betegségeket is.

Családállítással nem csak ezeket a generációs mintákat lehet megvizsgálni, hanem a te tudatalattidból is felszínre lehet hozni az elakadásokat, fájdalmakat, félelmeket. Mint minden terápiánál, itt is nagyon fontos a tudatosítás, de néha egy-egy részlet homályban marad, de ez is rendjén van.

Aki nem állíttat a saját problémájára, csak résztvevőként van jelen, az is rengeteget tanulhat másokéból, illetve, ha ő is érintett hasonló helyzetben, akkor nála is elindul egy bizonyos szintű oldódás, változás. Én nagyon élvezem ezeket az eseményeket, sokat tanulok belőlük. 

Rendkívül fontosnak tartom, hogy folyamatosan dolgozzunk a saját lelkünk fejlődésén, és ehhez a saját módszereimmel igyekszem hozzájárulni. Gyere el, tárjuk fel együtt az elakadásokat, és oldjuk is fel ezeket! Ne félj, együtt könnyebb! Foglalj időpontot. Segítek! Várlak szeretettel!

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr6214947184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása