Hétköznapi terápiák - terápiák a hétköznapokban 3.
Kineziológia

Én nem vagyok kineziológus, ezért biztos egy szakember ezt máshogy írná meg, de sok kineziológiai oldáson részt vettem már, ráadásul nem is egy terapeutánál. Ezért inkább a tapasztalataim tükrében szeretnék erről a terápiáról mesélni neked. Úgy érzékelem, hogy sokan tartanak még attól, hogy bármilyen terápiát igénybe vegyenek. Szeretnélek arra biztatni, hogy ez mindig a javadat szolgálja!

kineziologia.png

Hogyan működik?

A kineziológának több ága is van, de mindegyik a tudatalattiban lévő elakadások feltárásával és feloldásával foglalkozik. Mivel a fájdalmas emlékeket, traumákat nem tudjuk hosszú ideig a tudatunkban tartani, így az egészben vagy részben lesüllyed a tudatalattiba. Innen kell felszínre hozni ismét, hogy gyógyulni tudjon.

A feltárás izomteszteléssel történik, amely abból áll, hogy a csuklód feletti részen felül és alul is az ujjával megérint a terapeuta. A teszt során a feltett kérdésekre igen-nem választ kap. Így megtudja, hogy melyik problémáddal kell foglalkozni, milyen életkorból kell oldani, és milyen típusú elakadást.

Az oldás

A tesztelést követően történik az oldás. Én kétféle oldástípuson vettem eddig részt.

Az egyik kineziológus egy nagy erejű mágnest húzogatott végig a gerincem mentén függőleges irányban. Közben megerősítő mondatokat mondott, amelyeket meg kellett erősíteni. Ez kicsit a Theta Healing-re hasonlít ebben.

A másik oldás a homlok-tarkó fogásos oldás volt. Ilyenkor az oldáskor a terapeuta az egyik kezét a homlokodra, a másikat a tarkódra teszi. Te behunyod a szemedet, és próbálod behívni azt az érzést, amelyet abban a korban éltél meg, amit kitesztelt. Akivel én dolgoztam, ő érezte a rajtam keresztülmenő energiákat, érzéseket, így tudta, mikor találtam rá a megfelelő történetre.

Amikor ez feljön a tudatalattiból, akkor te elkezded ezt mesélni neki. Mivel nagyon erős és mély érzések jönnek fel, így könnyen előfordulhat, hogy sírni fogsz, de ez nagyon jó, mert akkor biztosan oldódik a fájdalmas érzés. Közben a terapeuta is érzi a te érzéseidet, tudja mikor haladsz jó irányba, és mikor oldódott ki, ami adott helyzetben ki tudott oldódni.

Nem könnyű feladat ez neki sem, hiszen az oldás akár 1-1,5 órát is tarthat, vagy többet is. Végig vezetnie kell téged, és fogni a fejedet, közben pedig ő is érzi azt, amit te.

Az oldás után pedig különböző pozitív megerősítéseket tölt be a tudatodba, természetesen a te hozzájárulásoddal. Ajánlhat Bach virágterápiát is, vagy más eszenciát, vagy más apróbb dolgokkal, képekkel is megerősítheti az oldást.

Én nagyon szeretem és jó terápiás módszernek tartom a kineziológiát. Úgy gondolom, hogy a legjobb, ha a  különböző terápiákat együttesen használjuk, persze nem egyszerre. Nagyon hasznosnak tartom, ha a kineziológiai oldás előtt 3 héttel van egy energetikai kezelés, ahol az összes negatív energiát, negatív entitást leszedem. Így azok nem tudják megakadályozni a kineziológiai kezelés megfelelő mélységű elvégzését.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy folyamatosan dolgozzunk a saját lelkünk fejlődésén, és ehhez a saját módszereimmel igyekszem hozzájárulni. Gyere el, tárjuk fel együtt az elakadásokat, és oldjuk is fel ezeket! Ne félj, együtt könnyebb! Foglalj időpontot. Segítek! Várlak szeretettel!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr8814974474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása