Útkeresés - a fény vagy a sötét út

Sok olyan emberrel beszélgette munkám során, aki spirituális úton jár, mint én, és tanulja a spirituális gyógyítást. Sajnos sok téves gondolatot hallottam, ezért most ezekről írok.

utkereses.png

Ebben a duális világban a fény és a sötét / jó és rossz energia egyszerre van jelen. A spirituális munkát végzőknél már korábban megfigyeltem, hogy vagy tiszta, fény energiákat használnak, vagy fekete, sötét energiákat, és vannak, akik mindkettőt. Véleményem szerint viszont nem lehet mind a két oldalt szolgálni, ezért aki "mindkét oldalnak dolgozik", az tulajdonképpen a sötét oldalnak dolgozik, mert a fény oldal ki fog vonulni mellőle, ebben nem vesz részt.

Számomra sosem volt kérdéses, hogy a fény oldalnak dolgozzak-e, vagy sem. Már 14 évesen is az volt a fő célom, hogy másoknak segítsek, mindegy milyen módon. Amióta elkezdtem a spiritualitással foglalkozni, eszembe sem jutott, hogy olyat tegyek, ami a sötét oldalt erősítené, pedig voltak "megkísértéseim" és nehéz döntési helyzeteim. Sajnos nagyon könyű egyébként átcsúszni a sötét oldalra, mert az az út a könnyebb, mindjárt az elején nagyobb eredményeket hoz, viszont a lelkével fizet érte az ember! A fény útja rögösebb, keskenyebb, nehezebb, én mégis ezt választom! Ezt ajánlom mindenkinek.

Egy mágus két dologgal dolgozik: a tudásával és a képességével. Aki fekete mágiákkal dolgozik, az folyamatosan veszíteni fog a képességeiből, míg végül teljesen lemerül, de a tudása megmarad. Ezért tanítványokat gyűjt és köt magához, akiknek még van képességük, és rajtuk keresztül tud dolgozni. Aztán mikor a tanítvány is lemerül, akkor már nem kell, jöhet egy újabb. Szóval nagyon nem mindegy, és komoly veszélyekkel járhat, ha valaki nem jó "mestert" választ magának.

Az mindegy, hogy valaki tudatosan vagy tudatlanul áll a sötét oldal szolgálatában, a cselekedeteinek következményeiért felelni fog. Aki nagyon kemény fekete mágiákat alkalmaz, súlyosan árt másoknak, az a 3 következő életében szenvedni fog, és egy másik fekete mágus áldozatául fog esni. Ezek büntetőkörös életek, és senkinek nincs joga ebbe beleavatkozni, nem lehet letisztítani, oldani, mert a segítőkész spiritiszta is magára veszi ezt a karmmát!

Egy biztos: mindenkinek el kell döntenie, hogy a fény vagy a sötétség, a jó vagy a rossz útját járja! A kettő nem megy egyszerre. Persze kell, hogy a sötét oldalnak is legyenek képviselői, hiszen duális világban élünk. Viszont neked nem mindegy, melyik úton indulsz el!

Persze ez az útválasztás nem csak spirituális szempontból érdekes, hiszen a mindennapi életben is el kell döntened, hogy milyen úton jársz! Szinte minden döntési helyzetben ezt mérlegelned kell. Ártasz vagy segítesz-e a döntéseddel magadon és másokon? Vagy magadon segítesz, de másoknak ártasz-e azzal? Elsősorban a lelked a tét, de ezek a döntéseid a mindennapi életedre is hatással vannak.Sokszor nem egyértelmű megállapítani, hogy melyik a fény, és melyik a sötétség útja.

Ebben nyújthatok neked segítséget munkáimmal. Nekem egy elég pontos "iránytűm" van a fény útjára beállítva. Ha döntési helyzetbe kerülsz, szívesen segítek neked! A tanácsadás, jóslás, önismeret utat mutat, az energetikai tisztítás, oldás, karma oldás megszabadít azoktól a negatív hatásoktól, amelyek korlátozzák tisztánlátásodat, gondolkodásodat.

Várlak szeretettel egyéni terápiáimra!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr2215002240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása