Őszi napéjegyenlőség

Kezdetét veszi a csillagászati ősz, amelyet az őszi napéjegyenlőség jelez számunkra. Mindenki úgy tanulja, hogy ez az időpont szeptember 21-én van, de ez is egy változó dátum, ami most 2019.09.23-án lesz.

osz.png

Az ősz érzelmi és energetikai hatásai

Az őszi napéjegyenlőség idején a fény és a sötétség, a nappal és az éjszaka egyenlő időben lesz jelen, de ezt követően a fény fokozatosan csökkenni fog a téli napfordulóig (2019.12.22.), ekkor a nap leköltözik az alsó világokba. Ezek a folyamatok mindenkire hatással vannak energetikailag és érzelmileg is.

Érzelmileg is lehangoló lehet számodra, hogy reggel még sötét van, este korán lemegy a nap, ezért ilyenkor felerősödik a depresszió, a szorongás, és a lelki fájdalmak is előtérbe kerülnek. Energetikailag ez a számvetés, a betakarítás ideje. Most kell learatnod annak a termését, amit tavasszal elvetettél - nyilván itt képletes magokról beszélek elsősorban -, az emberi értékeidet, és amit a tavaszi napéjegyenlőség (2019.03.20.)  idejétől az elmúlt fél év alatt tanultál.

A számvetést, az elmúlt fél év kiértékelését úgy tudod megtenni, ha befelé fordulsz, elmélyülsz saját lelki világodban. Ez nem a kifelé élés, a bulizás időszaka, az a nyárral most lezárul. Ezt az időszakot érdemes felhasználni arra, hogy kiszelektáld az életedből azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged, amik nem szolgálnak téged. Ezek lehetnek fölösleges tárgyak is, de elsősorban a téged nem építő emberi kapcsolatokra, gondolatokra, érzésekre szeretném felhívni a figyelmedet!

Az önfejlesztés ideje

Ez keményen az önmunka, önfejlesztés ideje! Nem érdemes ellazsálni, mert a téli napforduló a megtermékenyülés ideje energetikailag, és ha egy képletesen nem tiszta közegben akarunk megfoganni - új ötleteket, új életet kezdeni -, akkor a mag elsorvad, szenved, nem lesz kellő táptalaja. Ezért arra bíztatlak, hogy minél több rossz szokást, érzelmet, gondolatot, tévhitet, szeretetlenséget, haragot, dühöt, elégedetlenséget pucolj ki az életedből! Ezek amúgy is csak a lelki békédet rombolják.

Önmagadon dolgozni egyedül viszont nagyon nehéz, mert ott vannak a vak foltjaid a legsérültebb pontokon, és rá sem tudsz egyedül látni ezekre az elakadásokra. Mindig kell egy külső szemlélő, egy terapeuta, aki szelíden, de kertelés nélkül megmondja, hogy egy bizonyos ponton el vagy akadva, és hogy mi ez az elakadás, hogyan tudod ezt kezelni. Ezeket én egyéni terápiával mérem fel, ami lehet tanácsadás, önismeret, jóslás is, hiszen a jóslásra használt Tarot kártya egyaránt használható önismeretre is.

Emellett most állítok össze egy önfejlesztő tréninget, amely nagy segítségedre lehet ebben az önmunkában. Fontosnak tartom, hogy mindenki magához képest, de folyamatosan fejlődjön, tanuljon, hogy minél több lelki sérülés tisztuljon ki. Ez nem csak neked fontos, hanem a környezetednek is, hiszen a korábbi fájdalompontok kiiktatásával te kevésbé leszel sértődékeny, haragos, és jobban tudod kezelni a félreértéseket, konfliktusokat. A tréning részleteiről hamarosan tájékoztatni foglak, érdemes a Nóra - a lelkek segítője oldalt követned, és a csoportomba bejelentkezned, hogy ne maradj le semmiről.

Használd ki jól ezt az energetikailag támogató időszakot! Amíg a tréning megvalósul, addig is várlak szeretettel egyéni terápiáimra! A feltáró tevékenységgel (tanácsadás, önismeret, jóslás) felismerhetőek az elakadások. Az energiamunkával (átok, rontás, mágia levétel, energetikai tisztítás, oldás, karmaoldás, előző élet utaztatás) sok energetikai gond feloldható, de neked is bele kell ebbe tenned az energiádat, változtatnod kell saját magadon, az életeden!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr3115159374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása