Földönkívüli hatások

Az utóbbi hetekben az energetikai tisztítások során szinte mindenkiben találtam olyan elváltozást, ami arra utalt, hogy földönkívüliek ártottak neki. Ilyen hatások korra, nemre, fajra, hovatartozásra való tekinet nélkül mindenkit érnek. Így ezzel a blogcikkel szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy miért okoznak gondot a földönkívüli hatások.

Tudom, hogy sokaknak még az is hihetetlen, hogy van a Föld bolygón kívül is élet, és hogy léteznek földönkívüli életformák. Bár ezekről rengeteg film készült már, amelyek elég sok valós információt hordoznak. Én korábban nagyon sok ilyen témájú előadást hallgattam meg, számomra ez nem kérdés. Szóval hitem szerint vannak földönkívüliek, és mindenki azt gondol, amit csak akar. Én azért a saját hitemnek megfelelően fogom most ezt leírni neked.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

foldonkivuliek.png

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr7915244288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása