A halál ösvényén való átvezetés

Ez a téma sokak számára nem olyan vonzó, talán rémisztő is, de mindenképp fontos róla beszélni. Hiszen a földi létünk egyszer majd véget ér, ezzel szembe kell néznünk. Életünk során sok családtagunktól, szerettünktől is végleg el kell búcsúzni. Vannak, akik hosszú szenvedés után tudnak csak meghalni, mert valamilyen lelki rendezetlenségük nem engedi a méltó távozást. Úgy gondolom, hogy mindenki számára méltatlan helyzet, amikor már a fizikai teste felmondta szolgálatot, esetleg az értelmi képességei is, mégis hosszú vegetációra ítéltetik.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

blog_08_14_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr4316127524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása