Tudatmanipuláló fekete mágia

Ez a téma talán sokak számára hihetetlennek, hátborzongatónak és nehezen elfogadhatónak tűnik. Ezért kezelje mindenki hite szerint. Az én hitem szerint ez így van, sok előadást hallgattam meg ebben a témában, és egyet is értek azokkal. Én nem vagyok a téma szakértője, de a cikk végén ajánlok majd néhány dolgot, ahol utána nézhetsz ennek. Az én fejemben ez a téma így állt össze, megpróbálom összefoglalni.

Mint ismeretes, nem ez a civilizáció az első, hanem talán a 6. a Föld bolygó történetében. Sokat lehet hallani Atlantiszról, amely elsüllyedt, de volt még Lemúria is. Kb. 30 ezer évvel ezelőtt a Föld bolygót földönkívüli fajok kolonizálták, benépesítették. Hogy élt-e itt akkor egy nagyon primitív emberi faj, vagy azt is ők hozták létre génmanipulációval, ezt nem tudom. Én abban biztos vagyok, hogy az ember nem a majomtól származik, sőt az evolúcióban sem nagyon hiszek. Illetve annyiban igaz, hogy a fajok a túlélés érdekében valamelyes alkalmazkodnak a környezethez, de nem hiszem, hogy ebből egy új faj jön létre. Ennél szerintem több kellett volna ahhoz, hogy a majomból ember legyen, már csak azért is, mert hogy lett a majom 48 kromoszómájából az embernél 46?

Valószínűleg volt egy nagyon primitív emberi faj (46 kromoszómával), amelyet az ide érkező földönkívüliek többszöri génmanipulációval folyamatosan javítottak, és javítanak most is. Az több helyen elhangzott, hogy a Föld bolygón élő, vagy többször visszatérő földön kívüli fajok (jók és rosszak egyaránt) 22 genetikai kísérletet folytatnak az emberi fajon, és elég dühösek egymásra, amikor valamelyik belenyúl a másik kísérletébe. Na, de akkor miért is nem látjuk őket?

A földön kívüli fajoknak, még a "legprimitívebbeknek" is, olyan fizikai és mentális technológiájuk van, amit mi el sem tudunk képzelni. Ha a sci-fi filmeket figyelmesen megnézzük, ott nagyon sok mindent láthatunk ezekből, ugyanis ez az információ kiszivárogtatás része. Egyrészt azért, hogy hozzászoktassanak minket a témához, másrészt meg, ha azt mondjuk, ez csak film, kitalálták, nem hiszünk azoknak, akik a valós beszámolóikat elmondják. Szóval a földön kívüli fajoknak nagyon komoly álcázási technológiájuk van, amellyel a Föld körül keringő űrhajóikat láthatatlanná teszik, bár fotókon előhíváskor sokszor láthatóak ezek. Másrészt nagyon komoly tudatmanipuláló képességgel, tudással bírnak, ami már fekete mágia kategória.

Kb. 7.000 évvel ezelőtt Atlantiszban hihetetlen nagy mágikus tudással rendelkezett a papság, illetve a földön kívüliek. Kristályok segítségével tudtak bármit mozgatni, űrhajóik voltak, és kristályokkal gyógyítottak. Aztán történt egy elcsúszás, és a mágiát az emberek manipulálására kezdték felhasználni. Olyan dimenziókapukat hoztak létre, amely pokolbeli átjárókat nyitott meg, és így a gonosz erők be tudtak áramolni a Földre. Aztán a sötét, sátáni erők irányíthatatlanná váltak, amely Atlantisz pusztulásához vezetett. Viszont a földönkívüliek átmentették magukat és a tudásukat, és most a háttérből az egész világot irányítják. Nem is látjuk őket, azt hisszük, a politikusok irányítanak, pedig ők csak bábok. Gyakorlatilag ennek a láthatatlan háttér hatalomnak mi a rabszolgái vagyunk, megtermeljük, ami nekik kell. A szabadságunk csak látszólagos!

Az irányítás tudatmanipuláló mágiákkal, a légkörbe kiengedett anyagokkal történik. Legfőbb eszközük a félelem fenntartása, az alacsony rezgésszinten tartásunk. Minél jobban fél valaki, annál nagyobb hatást tudnak rá gyakorolni. Így kicsit más megvilágításba kerülhet a világszerte elterjesztett félelemhadjárat, a korona vírus. A mentalisták, a mentális tudat mágusai, fekete mágusok simán be tudnak hatolni egy ember tudatába, és bármit el tudnak vele hitetni. Ezt természetesen nem kell egyesével megcsinálniuk, több ezer emberre tudnak egyszerre hatni. Biztos vagyok benne, hogy ez működik, mert én is képes lennék rá, csak etikátlannak tartom, pedig én nem estem át ilyen irányú több éves képzésen. Mindez azért fekete mágia, mivel az engedélyedet nem kérik ki hozzá, és a tudatmanipulálással korlátozzák, vagy megváltoztatják az egyén szabad akaratát, és olyan eszközöket használnak, amely a lelki felemelkedéshez vezető utat blokkolja. A fekete mágia uralomra, hatalomra és irányításra szolgál, sosem segítő szándékú.

Az 1970-es években létrejött egy olyan energetikai helyzet, amely lehetővé tenné a Föld bolygó és lakói számára a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba lépést, ami már egy jelentősen magasabb szint. Ezt jelölték a maja jóslatok 2012.12.21-el. Ez az energia kapu nagyjából 2025-ig lesz nyitva. 144.000 felemelkedett léleknek kell a Föld bolygón lenni ahhoz, hogy a felemelkedés megtörténjen. Egyesek szerint már elértük ezt a számot, a jelenlegi folyamatok mégis inkább rossz irányúnak tűnnek, és eljátszhatjuk a felemelkedés esélyét. Nagyon nagy a tét! Maradunk-e ebben a duális világban, ahol az emberek többsége rosszul él, beteg, szenved, és gyakorlatilag az irányító földönkívüliek rabszolgája, vagy kilépünk belőle?

Én a felemelkedésre szavazok. Nem lehet arra várni, hogy a pozitív földönkívüliek majd megmentenek minket, egyéni szinten, mindenkinek tennie kell saját magáért! Annyiban tudok segíteni neked, hogy az energetikai tisztítás során le tudom tisztítani ezeket a tudatmanipuláló mágiákat is. Ez által csökkennek a félelmek, a rossz gondolatok, a negítív energiák. Várlak szeretettel, vagy segítek távban egyéni esetkezeléseimmel.

Ajánlott youtube előadások, előadók: Titkos űrprogramok, Nyilvánosságra hozatal (ez a kettő több évadnyi hang anyag, érdemes az elejéről meghallgatni), Cobra, David Wilcock előadásai

Film: Babylon 5 (több film), Jupiter felemelkedése, Star Wars, Mátrix, Star Trek

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr7014744457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása