A karma bilincsében raboskodó lélek felszabadulása

A karma az ok-okozat törvényén alapul. Ha valaki az egyik életében ártott a másik embernek, akkor azt valamelyik következő életében rendeznie kell. Jézus megváltotta a bűneinket, ezért a karma nem egy büntetés, hanem minden ember saját magának ítéli meg, osztja ki a saját karmáját. Amikor a halála után tisztán látja az elkövetett hibáit, a lélek úgy dönt, hogy rendezi a másik lélek felé az adósságát, és bevállal ezért szenvedéseket. Úgy is létrejöhet karma, ha valami rendezetlenség van két lélek között, akár pozitív, akár negatív rendezetlenségről van szó. Az is egy ilyen rendezetlenség, ha valaki nem természetes halált hal, és az Isteni igazságszolgáltatás mércéje szerint ez rendezetlenséget hoz létre.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

blog_20210326.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9316479588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása