Változz szellemharcossá!

Korábbi, a Szellemi háború című írásomban kifejtettem, hogy milyen energetikai támadások érnek minket minden nap. Ezek a negatív, főleg tudatmanipuláló, félelemkeltő hatások mindenkit érintenek, de a hatásukat érzékenység függvényében különbözőképp észleljük. Valakinél ezek egyáltalán nem érik el a tudatos szintet, ezért észre sem veszi, hogy ilyen hatás érte. Persze náluk is van hatása, mert rosszabb a kedvük, fáradékonyabbak, sikertelenséget élnek meg az élet különböző területein. Vannak viszont olyan emberek, akik érzékenyek az őket érő energiákra, és minden negatív behatás mélyen megviseli őket. Az ilyen emberek erős fizikai fájdalmakat, nagyon mély szorongást, félelmet, rettegést élnek meg. Előfordul, hogy képtelenek ilyenkor dolgozni, és ha rosszul kezelik, egy pillanat alatt összeomolhatnak az emberi kapcsolataik, párkapcsolatuk, és az egész életük is.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

blog_20211001.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr4916702646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása