Üdvözöllek, Nóra vagyok, a lelkek segítője

Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett.

religion-3452582_1280.jpg

Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával.

2008. óta foglalkozom ezotériával, spiritualitással, rengeteget tanultam a témában. 2012. óta használom ezt a megszerzett tudást és képességet arra, hogy a hozzám fordulóknak segítsek. De az emberekkel való munkát már jóval korábban elkezdtem. 2001-ben végeztem szociálpedagótusként a főiskolán. Rengeteg terepmunkát végeztem, elsősorban a leghátrányosabb helyzetű, legszegényebb családokkal, gyerekekkel, szenvedélybetegekkel, pszichiátriai betegekkel, fogyatékosokkal dolgoztam. Nagyon sok tapasztalatra tetem szert, hiszen nem csak a fizikai sérülésekkel kellett foglalkoznom, hanem a lelki problémákat, konfliktusokat is kezelni kellett a mindennapi munka során.

Mivel a spiritualitás eszközeivel nem csak meghallgatni, kibogozni, értelmezni tudom az emberek gondjait, elakadásait, hanem ki is tudom oldani, így azt gondolom, ezzel többet tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

Elérhetőségek:

tel: 30/314-06-61 e-mail: info@noraalelkeksegitoje.hu

web: https://noraalelkeksegitoje.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr9014126465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása