Tedd rendbe az életedet!

Azt gondolhatjuk, hogy mire felnövünk, kellő tapasztalatot szerzünk a földi életről és ez részben így is van. Már születésünk előtt magunkba szívjuk a családi rendszer minden tapasztalatát, és a születést követően azonnal minden információra fogékonyak vagyunk, tanulunk, fejlődünk.

Mégis azt tapasztalom, hogy mire felnövünk, 20-25 éves kortól egy csomó nehézség, probléma szakad a nyakunkba, amelyeknek a megoldására vagy van eszközünk vagy nincs. Sok esetben az elsajátított eszköztár is hiányos, hibás, idejét múlt, és a családi rendszer hibás megoldásait is épp úgy lemásoljuk, mint a jót. Ezért az idő előre haladtával egyre több sérelmet, fájdalmat szedünk össze, ami nem könnyíti, hanem nehezíti az életünket.

Azt gondolom, hogy mindenkire ráfér, hogy elkezdje rendbe tenni az életét, hiszen mindenkinek vannak problémái.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

blog_20210917.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr716690848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása