Néhány gondolat az előző élet utaztatásról

elozo_elet_utaztatas.png

Mi az az előző élet?

Senkinek nem szeretném a hitét megbántani vagy megtámadni. Sajnos a keresztény vallások nem beszélnek lélekvándorlásról, reinkarnációról. Pedig ez létezik, én ezeket látom, megtapasztalom. Mondhatnánk, hogy nem vagyok normális, de azért a lélekvándorlást más vallások teljesen természetesnek tartják. Ezt nem úgy kell felfogni, hogy ebben az életben nem csinálunk semmit, lebzselhetünk, nem foglalkozunk a saját lelki fejlődésünkkel, hiszen, majd a következőben! Ez nem így van. Minden korábbi élet lenyomatát magunkon hordozzuk. Sokszor kérdezik tőlem, hogy "mi voltam előző életemben"? Erre azért nem lehet válaszolni, mert melyik előző életére gondol abból a néhány százból, amit már eddig megélt? Senki se gondolja, hogy egy életet élt le ez előtt, és ez a második, esetleg a harmadik. Inkább azt kell megtudni, hogy melyik előző élete hat leginkább a mostani élethelyzetére, még csak nem is a mostani életére! Ugyanis több előző életünk hatása jön föl egymás után, esetleg egyszerre.

Mi a karma?

A karma tulajdonképpen olyan előző életbeli helyzetek, kapcsolatok, érzések, amelyek nem kerültek feldolgozásra, nem sikerült úgy megélni, mint azt a sorsfeladatunkban meghatároztuk. Így aztán ún. "karmikus csíra" lesz belőle, ami szinte horgonyként lehúz a következő leszületésbe, hátha most sikerül a helyzetet rendezni. A karmát nem úgy kell elképzelni, hogy a nyakunkba vagy a hátunkra akasztják fentről az égiek. Amikor meghalunk, és magasabb szférákba, magasabb dimenziókba kerülünk, akkor ott mi magunk tervezzük meg a következő életünket, választjuk ki annak szereplőit. Igaz, a lélek nem feltétlenül a legmagasabb szintjén, ezért a tervezéshez kap angyali segítséget. Valaki laza, könnyed, széles utat tervez magának, valaki pedig keskenyet, rögöset, botladozósat, útvesztőkkel telit. Úgy gondolom, hogy vannak olyan betervezett útjelzők, csomópontok, amiket mindenképp meg kell élnie, pl. egy házasság, gyermek születése, ezek mind fontos dolgok. Valakinek sok ilyen útjelzője van, sűrűn helyezte el őket, az nem sokat ugrabugrálhat közben, és az ilyen lelkek általában igen rögös, és lassú haladású utat választottak. Valaki pedig csak ritkán talál egy-egy útjelzőt, széles úton járhat, közben megállhat nézelődni, virágot szedni, lepkét kergetni, élvezni a napfényt vagy a havazást, nekik kicsit könnyebbnek tűnik az életük. Fontos tudni, hogy rengeteg karmikus kapcsolatunk volt. Nagyon erős karmikus kapcsolat az anya-gyerek, testvérkarma, párkapcsolat, erős barátság, és az, amikor valakinek nagyon csúnyán ártunk. Az a kérdés, hogy ezek milyen módon hatnak ránk, hogyan befolyásolják a jelen életünket?

Mi az életünk célja?

Az életünknek az a legfontosabb célja, hogy lélekben fejlődjünk, tanuljunk, hogy legjobb tudásunknak megfelelően oldjuk meg az elénk kerülő nehézségeket. Tulajdonképpen minden nap vizsgázunk. Néha érezzük is, hogy egy bizonyos dologban rosszul vizsgáztunk, és az élet, a sors gyorsan visszadob a kiindulópontra, hogy újra megpróbálhassuk. Itt nem a halálra gondolok, inkább munkahely vagy párkapcsolat váltásra, vagy más, többször ismétlődő helyzetre. Olyan, mint amikor a KI NEVET A VÉGÉN játékban kiütik az egyik bábunkat a 4-ből, még nincs vége a játéknak, de az a bábu visszamegy a Startra, és újra próbálkozik. Mondhatnám, hogy örülj, ha olyan életet választottál magadnak, ami nagyon nehéz, mert rengeteget tanulhatsz. Ezt adott helyzetben kevesen fogadnák el tőlem. De tényleg kevesebbet fejlődik lélekben az, aki könnyű úton jár. És amikor eljut valaki egy magasabb szintre, és rálát erre, akkor rájön, hogy mi értelme volt az addig megtett nehéz útnak, a fájdalmaknak, kínlódásnak, megaláztatásnak, vagy bárminek, ami akkor rossznak tűnt. Ezt persze előre nem látjuk, csak visszatekintve.

Az előző élet utaztatás módszere

A saját magam által használt módszerről fogok írni. Sokat emlegetik a regressziós hipnózist, és félnek is ettől. Nyugodjon meg mindenki, én ilyet nem csinálok! Tény, hogy az, aki utazik, módosult tudatállapotba kerül, de ez nem olyan állapot, ami bármilyen visszaélést lehetővé tesz. Aki volt már nálam, az láthatta, hogy amikor jósolok, vagy tisztítok, akkor teljesen normálisnak tűnök, kedélyesen beszélgetek is. Pedig éppúgy módosult tudatállapotban vagyok, mint az, aki az utazásban részt vesz. Ezt a módszert sem tudom nevén nevezni, az a lényeg, hogy nagyon egyszerűen viszem az utazót ebbe az állapotba, és bármikor kiléphet belőle, ha akar, és ha ügyes, vissza is tud lépni. Nem arra gondolok itt, hogy otthon gyakorolja! Azért mindennek van némi veszélye. Én azt kérem az előző élet utazásra jelentkezőktől, hogy akkor jöjjenek, ha előtte csináltam nekik egy energetikai tisztítást. Ez azért kell, mert lehet, hogy olyan sok negatív energia van rajta, hogy esetleg a lélek úgy dönt, hogy nem akar visszajönni ebbe az életbe, vagy annyira közel áll a halálhoz, hogy előre akarja hozni az átjárón való átmenetelt. Ezzel én nem játszanék, mert még egy fiatal embernél sem lehet ezt tudni ránézésből. Az előző élet utazáshoz két módon kezdhetünk hozzá. Lehet csak arra a témára, életre utazni, ami épp feljön. Ilyenkor általában az fog feljönni, ami aktuálisan a legtöbbet tud segíteni az életünkben. A másik, amikor egy konkrét érzés megélésére utazunk, és nyilván ilyenkor olyan érzést szeretnénk megutazni, ami adott helyzetben foglalkoztat.

Mi történik az előző élet utaztatáskor?

Amikor meghalunk, egyedül az érzéseinket visszük át a következő életünkbe. Az előző élet utazásnál ezeket az érzéseket hozzuk felszínre és bontjuk ki. Ezek aztán képekké alakulnak, ebből áll össze az élettörténetünk. Ezért nem mellékes, hogy milyen érzelmi töltettel éljük a jelen életünket, mennyire vigyázunk a lelkünkre. Én irányítom a módosult tudatállapotba kerülést, és magát az utazást is. Az aki utazik, ő meséli el nekem, hogy mit lát, milyen érzései vannak. A legtöbbször képeket is látunk, de leginkább az érzés jön föl, ezért előfordulhat sírás, nevetés, bármi, ezeket meg kell élni, ki kell engedni. Én követem a folyamatot, sőt, többnyire én is látom, amit te, és próbálok úgy kérdezni, hogy amit én egy picit előbb látok, azt te is lásd, felismerd. Nem biztos, hogy be fogsz tudni azonosítani embereket a jelen életedből, de lehet, hogy ez is sikerül. Ebben nem tudok neked segíteni, hacsak nem ismerem a körülötted lévő embereket, a kapcsolataidat. Szóval, ezt ne várd tőlem. Az utaztatásnál egy bizonyos életkorban lépsz be a "történetbe", ez sokszor a fiatal felnőttkor, és én próbálom 5 éves egységekben megnézni, hogy hogyan alakult az életed. Megnézheted a saját halálodat is, ami általában nem annyira borzalmas, mint gondolnánk, inkább megnyugtató szokott lenni. Visszaugorhatunk a kisgyermekkorra is, ha ezt nem láttuk. Az a lényeg, hogy felismerd, az az élet, annak a megélései milyen felismeréseket hoznak a jelen életedre, mit lehet ebből megtanulni. Az utaztatás végén még feloldom azokat az energetikai elakadásokat, amit ez az előző élet magában hordoz. Fontos elmondanom, hogy én karma oldásnál akkor is látom az előző életed érzelmi vetületeit, ha nem csinálunk előző élet utaztatást, vagy akár ott sem vagy, csak távban dolgozunk. Ezeknek a terheit érdemes kioldani, mert nincs értelme ennek a fájdalmát is cipelni. Mivel tudok olvasni az Akasha-krónikában, ilyen módon én egy előző élet specialista látó vagyok, és nagyon érdekelnek az előző életek. Mégis azt mondom, hogy akkor foglalkozz az előző életeiddel behatóbban, és akkor csináljunk több karmaoldást, ha a jelen életi negatív energiákat már részben letetted (túl vagy néhány energetikai tisztításon, családállításon, kineziológián), érted a jelen élet történéseit, és hajlandó vagy saját magad elakadásain dolgozni. Ezeket összefüggéseiben kell érteni. Nagyon jó és érdekes egy előző élet utaztatás, de ez csak egy kis rész önmagad megismerésében.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr3514585056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása