Fekete mágus által készített fekete mágia

A Tudatmanipuláló fekete mágia című írásomban egy általánosan, minden emberre ható mágiáról írtam. Azzal a mágiával kevesen tudnak szembeszállni. Most azokról a képzett fekete mágusok által készített fekete mágiákról írok, amikkel gyakrabban találkozhatunk, és elsősorban ezeket oldom, tisztítom a munkám során. Emellett léteznek olyan fekete mágiák is, amelyeket nem szakemberek hoznak létre, ezek is oldásra kerülnek.

 Mi a mágia?

A mágia egy többdimenziós eszköz, amellyel hatással lehetünk arra az illúzióra, amit látunk, érzünk és hallunk. A mágia segítségével kapcsolatba lehet lépni más dimenziók energiáival, entitásaival, pl. démonokkal, amelyeket a mágus saját céljaira használhat fel. A mágusok speciális varázsigékkel, geometriai jelekkel, de leginkább saját tudatuk erejével hatnak a valóságra, a szituációra, az emberre vagy az ember csoportra. Nincs jó vagy rossz energia, hanem a felhasználó szándéka szerint válik egy energia jóvá, vagy rosszá, egy mágia fehérré vagy feketévé!

A mágia törvényei:

  1. „Ha nem csinálsz rosszat, akkor csinálj, amit akarsz!” Magyarul senkinek nincs joga beleavatkozni mások pszichéjébe, érdekeibe, és nem idézhet elő fizikai változásokat mások testében.
  1. „Minden amit csinálsz háromszorosan tér vissza hozzád”. Az az energetikai támadás, amellyel manipulálja valaki a másik személyt, a mágusra és a mágia megrendelőjére is negatív következményekkel jár. A saját mágiájuk háromszorosan tér vissza hozzájuk. A gondolat erejével mindenki vissza tudja küldeni az energetikai támadásokat, de utána ez háromszorosan jön vissza hozzá, szóval nem ajánlom senkinek. Le kell szedni, és utána el kell engedni ezt az egész "csomagot".

A fekete és a fehér mágia közötti különbség

A fehér mágia: ide tartozik az alkímia és a spirituális értelemben vett transzformáció, transzmutáció, amellyel nem avatkozunk bele más energiájába, szabad akaratába.

A fekete mágia: megsérti az egyének szabad akaratát, mert az eszközei a lelki felemelkedéshez vezető utat blokkolják. A fekete mágia uralomra, hatalomra, irányításra szolgál, nincs segítő, jó szándékű fekete mágia!

A mágus jellemzői:

A mágus, varázsló a régi papi kaszt képviselője, aki évekig tartó tanulás során nagy tudást halmozott fel. Spirituális gondolkodású, és a jó mágus felelősségteljes, elkötelezett, tisztában van a cselekedetei következményeivel, ezért sosem él vissza a tudásával, képességével. Más dimenziókkal, entitásokkal kapcsolatba tud lépni, saját céljára használja fel azokat. A valóságra, szituációra, emberre v. csoportra hatást gyakorol. A jó mágusok a tudásukat az emberiség jobbá tételére használják fel. Bár minden ember egy, egyedi és értékes, mégis a spirituális fejlődés különböző szakaszaiban vagyunk, így nincs mindenkinek egyformán képessége arra, hogy hatást gyakoroljon saját vagy mások életére. Pontosan azért nem, mert ezekkel az energiákkal tudás nélkül nagyon csúnyán vissza lehet élni. Az emberek könnyen elcsábíthatóak, és a "fekete" mágiát szívesebben elfogadják, mert nem támaszt feléjük morális kényszereket, és nem igényel aprólékos tervezést. Sokkal könnyebb pusztítani, mint ahogy azt valaha is gondoltad volna. Azonban az ár, amit meg kell fizetni egy ilyen gyakorlatért, messze meghaladja a remélt előnyöket. A gyógyítás, helyrehozás pedig sokkal több energiát igényel, mint a rombolás.

A mágia eszközei:

  • varázsigék
  • sok tanulás, tudás, könyvek
  • geometriai jelek, szimbólumok (pl. pentagramma)
  • gyertya, füstölő, illőolaj
  • inga, pálca, kártya
  • genetikai anyagok (tojás, haj, bőr, köröm, vér)
  • személyes tárgyak, vudu bábu
  • segítők, angyalok, felemelkedett mesterek, köztes segítők, más bolygóról hívott energiák
  • sötét energiák, démonok, teremtett lények, teremtett eszközök, mérgek
  • mágus tudatának ereje

 A mágiák típusai:

  • kötések (szerelmi kötés, fekete esküvői szertartás, vudu, csomó mágia)
  • rontó mágia
  • tűz, víz, levegő, föld mágia
  • varázslat, bűbáj, rituálé, beavatás, beavatás átfordítása
  • pszichikai támadás
  • vérszerződés
  • ördöggel kötött szerződés
  • valamit okozó mágiák: betegséget, tűzkárt, vízkárt, terméketlenséget, szegénységet vagy gazdagságot, éhínséget, elmebetegséget, balesetet, halált

Természetesen még számos mágia létezhet, én ilyen módon csoportosítottam. Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy azok a mágiák, amelyekkel találkozhattok, azok mind fekete mágiák! Senkinek sem ajánlom, hogy ilyenekkel próbálkozzon, vagy ilyet megrendeljen, mert a saját maga által elkészített vagy kért mágia háromszoros erővel hat vissza rá, és rombolja az életét!

Szerelmi kötés:

Nézzük most a leggyakrabban kért mágiát, a kötő mágiát, azon belül is a szerelmi kötést. A  szerelmi kötés fehér mágiának álcázott fekete mágia! Azt az illúziót kelti az elkészítője, hogy ez egy teljesen tisztességes dolog, ezért sokan önként vállalják. Ennek ellenére ez a szabad akarat lábbal tiprása, egyenértékű a csalással, lopással! Mivel korlátok közé szorítja az embereket, behatárolja a lehetőségeiket, így a szerelmet kikényszeríti, pedig normális körülmények között nem történt volna meg. Igazából nem teremt szerelmet, csak ennek az illúzióját, a vonzalmat, vágyat növeli. Néhány hónapig hatásos, utána káoszt, veszekedést teremt, mert az energia elévül, gyengül, ezért sokszor megismétlik.

Én sosem csinálok semmilyen fekete mágiát! Az a feladatom, hogy a fekete mágusok által elkészített mágiákat leszedjem, feloldjam, hatástalanítsam. Mivel néha nagyon nehéz a fény útja és a sötétség útja között különbséget tenni, így ez a munka nagyon nagy figyelmet, tudatosságot és elkötelezettséget igényel. Akinek nem feladata a spierituális úton járás, maradjon inkább a hétköznapi világban, és ne próbálkozzon a spieritualitással! Mert nagyon könnyű rossz útra tévedni, egy fekete mágus karmai közé kerülni, de ebből kiszabadulni sokkal nehezebb! Azt viszont nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki rendszeresen tisztítassa le magát energetikailag, mert folyamatosan kerülnek ránk negatív energiák, érnek minket energetikai támadások. A testi, lelki, szellemi tisztaság alapfeltétele a szellemi, lelki, spirituális fejlődésnek! Ebben tudok neked segíteni akár személyesen, akár távban is. Keress bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr8214744455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása