Folyamatosan szükséges a testi-lelki-szellemi fejlődés

Minden ember a test-lélek-szellem hármasságából épül fel. Az ember, a környezete, és a kapcsolataink folyamatosan változnak. Nagyon sokan félnek ezektől a változásoktól, pedig a változás a fejlődés alapja. Ami nem fejlődik, az előbb-utóbb pusztulni fog, mert nem létezik a stagnálás. Ezért nagyon fontos a test-lélek-szellem fejlődést szem előtt tartani!

testi_lelki_szellemi_fejlodes.png

A test fejlődése, fejlesztése mozgás, sport útján történhet, úgy, hogy nagyobb erőkifejtésre késztetjük azt. Bevallom, ehhez nem értek, ez más szakember területe. Viszont a lélek fejlesztésébe már elég mélyen beleástam magam, és most sokat foglalkozom a szellem fejlesztésével is. Azt gondolom, hogy mindhármat egyszerre kell erősíteni, de most a lélek fejlesztéséről szeretnék beszélni.

A lélek fejlesztése

A lelked nagyon sok korábbi sérülés emlékét őrzi, akár még fogantatás előttről is, de a magzati korból mindenképp vannak érzelmi lenyomataid. A születést követő fájdalmakat, a gyermekkori, kamaszkori, felnőttkori érzelmi traumákat pedig akár tudatosan is felismered. Bár ezek egy része lesüllyed a tudattalanba, és látszólag elfelejted, de így is hatással van rád. A tudatodban lévő sérelmeken pedig hosszú ideig gondolkodsz, agyalsz, pedig a múltbeli eseményeket megváltoztatni, meg nem történtté tenni nem tudod.

Kellenek-e ezek a terhek számodra? Akarod-e még cipelni magadon, magadban? Ezen a kérdésen érdemes elgondolkodnod. Ha szeretnél még az önsajnálatban továbbra is fürödni, akkor nyilván szükséged van rájuk, de ettől nem leszel se boldogabb, se sikeresebb, inkább csak szerencsétlenebb, és az életed egyre több területe fog összeomlani. Ha viszont úgy döntesz, hogy a múlt terheit nem cipeled tovább, akkor új irányt vehet az életed! Ez tulajdonképpen döntés kérdése! Nem könnyű időnként a kivitelezés, a megvalósítás, de mindenképp meg kell előznie egy döntésnek.

Te milyen döntést hozol az életed további alakulásáról? Nagyon sokat írtam már különböző egyéni terápiákról, amelyekkel a tudatalattiból fel lehet hozni ezeket az elakadt érzelmeket, és így a tudatba helyezve gyógyíthatóak. Rendkívül fontosnak tartom az önismeretet, személyiségfejlesztést, mert ez mindennek az alapja. Először meg kell ismerned a saját működésedet, hogy azt kezelni tudd, és ez az önelfogadás alapja is. Én ehhez OH kártyát és Symbolon kártyát használok, de tulajdonképpen a Tarot kártya is ide tartozik, mert egyszerre jós és önismereti eszköz is.

Ne félj segítséget kérni!

Mondhatnám, hogy mindegy, milyen eszközzel, de dolgozz saját magadon. Az elején biztos, hogy kell hozzá egy szakember segítsége, mert a saját dolgaidra nem tudsz kellőképpen rálátni. A lelki sérüléseid függvénye, hogy mennyi időt, energiát kell ebbe belefektetned, de sok időt és energiát igényel ez a munka. Viszont érdemes elkezdni, mert így érheted el a boldogságot, lelki békét, kiegyensúlyozottságot. Saját példámból kiindulva tudlak biztatni, mert a sok önfejlesztés hatására most már az életfeladatomat élem. A fizikai síkon is megjelenik, el tudom engedni a súlytöbbletemet, és az arcom is pozitív irányba változik, nem öregszem, hanem mintha egyre szebb lennék, mert leteszem a terheimet.

Én abban tudok neked segíteni, hogy jóslással, önismerettel, tanácsadással feltárom az elakadásaidat, és energetikai tisztítással, oldással feloldom ennek az energetikai hátterét. Ez nem elég, mert neked is kell ezen dolgoznod, a tanácsaimnak megfelelően változtatásokat kell végrehajtanod az életeden a siker érdekében.

Hogy még hatékonyabban tudjak segíteni neked, most állítok össze egy tréninget önfejlesztés témában. Ha ez téged érdekel, akkor a Nóra - a lelkek segítője Facebook oldalon vagy a Nóra - a lelkek segítője Facebook csoportban válaszolj a feltett kérdésekre, segítsd ezzel a munkámat, hogy minél jobb tréninget állítsak össze. Várlak egyéni terápiáimra is!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr8115095148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása