Teremtő hétköznapok

Azt hiszem, te is tapasztalod, hogy milyen sok ember panaszkodik azon, hogy nem úgy alakul az élete, ahogyan ő szeretné. Közben irigy azokra, akik szerinte jobb életet élnek. Persze vannak olyan emberek is, akik nem panaszkodnak, és vidáman, boldogan élik a hétköznapjaikat. Hogyan lehet ez? Miben tér el a két embertípus?

teremto_hetkoznapok.png

A gondolatok teremtő ereje

A kulcs mindenkinek, így neked is ott van a kezedben, csak fel kellene ismerni és használni! A kulcs ugyanis nem más, mint a gondolataid teremtő ereje. Hogyan működik ez a hétköznapokban, erről szeretnék most írni neked. Azt mindenképp tisztázni kell az elején, hogy a jelen életed nehézségeit már a múltban megteremtetted, és a teremtés egy folyamat, tehát a pozitív változás is hosszabb időt fog igénybe venni!

A teremtéshez 3 dolog szükséges: gondolat, érzés, hit. Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor nem fog sikerülni a teremtésed. Szóval, ki kell gondolnod, hogy mit szeretnél, de olyan legyen, ami érzéseket is megmozgat benned, igazán vágysz rá. Ez a kettő még többnyire könnyen megvan. Általában a hit hiányzik hozzá.

Gondolatok és érzések

A gondolattal és az érzésekkel is van egy kis gond. Ha rossz gondolataid és érzéseid vannak, haragos, dühös vagy, félsz, szorongsz, akkor azokat a dolgokat fogod megteremteni magad számára! A negatív gondolatok és a félelmek betegséget, rossz emberi kapcsolatokat, nehézségeket teremtenek az élet minden területén. Csak pozitív gondolatokkal és szeretettel tudsz jó és szép dolgokat teremteni saját magad számára. Ha rossz gondolataid vannak, felerősödtek a félelmeid, akkor állj meg egy kicsit, és próbálj lehiggadni, megnyugodni. Sokat tud segíteni az energetikai tisztítás ezen, de neked kell utána a gondolataidat és az érzéseidet kordában tartani!

A hit

A hit alatt nem a vallásos hitet értem, egyszerűen hinni valami magasabb rendű dologban, a Teremtőben, hinni a támogatásában, és persze saját magadban is kell hinned. Ha nincs hited, akkor az viszont nem alakul ki egyik pillanatról a másikra. Esetleg akkor, amikor valami nagyon nehéz helyzetbe kerülsz, és az mégis megoldódik. Akkor feltámad a hit érzése, de általában gyorsan le is lankad. 

Sajnos nagyon sok olyan előző életi eseményt éltünk már meg, amelynek hatására a legtöbb ember lelkéből kiirtották a hitet. Egyszerűen elvágták azt a köteléket, amellyel közvetlenül a Teremtőhöz kapcsolódni tudsz. És adtak helyette egy büntető Isten képet, hogy kellőképpen manipulálhatóak, irányíthatóak legyünk. Az ebből a helyzetből való felébredést is jelenti a megvilágosodás. Ezt a kapcsolatot szerencsére energetikailag vissza lehet kötni, és én sokaknak vissza is szoktam kötni.

Miért nem sikerül?

Na, de térjünk vissza a teremtéshez. Képzeld el, hogy a megteremtendő dologhoz, helyzethez kapcsolódó gondolataidat, érzéseidet beleteszed egy lufiba, és felküldöd a Teremtőhöz, angyalokhoz, égiekhez, kinek mi szimpatikus. Aztán elkezdesz azon agyalni, hogy "ááá, ez így nem fog sikerülni, hülyeség az egész, mégis mást szeretnék", és ezzel a lendülettel utánaküldesz egy kilőtt nyílvesszőt, ami szépen le is lövi a lufidat. Csak ezt te nem veszed észre, és vársz, szomorkodsz, mérgelődsz, hogy "lám, igazam volt, mégse segítettek nekem, nem kaptam meg, amit kértem!".

A Teremtő, az angyalok meg (képletesen) ülnek fenn a felhőkön, lógatják a lábukat elcsüggedten, hogy "ezek a mai emberek nem kérnek tőlünk semmit, nincs is már ránk szükségük", mert ugye a lufi hozzájuk így nem érkezik meg. Persze ezt most kicsit viccesen próbálom leírni, de talán ebből a képből megérted.

Amikor ki is mondod a gondolataidat és érzéseidet, és nem csak az elmédben pörögnek, annak még nagyobb ereje van! Érted már, miért nem jó folyton panaszkodni, siránkozni? Nyílván előfordul, hogy elmeséled egy nehéz helyzetedet, problémádat másnak, ami egyfelől a megoldásában segíthet neked. De akkor azt próbáld higgadtan előadni, vedd ki belőle az érzelmeket, és higgy abban, hogy mindig jobb jön!

A gondolatok és érzések átformálásán sokat segít az önismeret, amelyet egyéni terápiában én is végzek. Emellett az energetikai tisztítás során a negatívan befolyásoló entitásokat le szoktam szedni rólad, ami nagyon pozitívan szokott hatni. A gondolkodás pozitív átfordítására pedig most állítok össze egy önfejlesztő tréninget. Ha valamelyik engyéni terápiám érdekel,  vagy szeretnél a tréningen részt venni, ezt már akár most is jelezheted felém a lenti e-mail címen. Ez még nem jelentkezés, nem kötelez semmire sem, de az elsők között értesülhetsz a kedvezményekről!

Várlak szeretettel!

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

Varázsold teljesebbé az életedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr6515183370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása