A tisztítás és oldás fizikai hatásai

A tisztítás és oldás energiamunka, de lehetnek fizikai síkon megjelenő tünetei. Hogy ki mit és milyen módon érez ebből, az egyénenként nagyon eltérő.

tisztitas_oldas.png

Időbeli változások

Fontos tudnod, hogy az energiamunka hatása időben úgy működik, hogy 3 nap, 3 hét, 3 hónap. Tapasztalataim szerint a legtöbb fizikai hatás, változás az első 3 napban jelenik meg. Az energetikai változásoknak a fizikai testen is keresztül kell áramlania, ami néha nem kellemes. 3 hétig nem lehet az elindított folyamatokba újabb energiamunkával belenyúlni, ezért 21 napnál gyakrabban tisztítást vagy oldást nem lehet csinálni, mert még ekkor is sok változás zajlik benned. Hiába segítő a szándék, a 21 napon belüli oldás összezavarhatja a lelket vagy a fizikai testet is. Előfordult, hogy én saját magam tekintetében ezt nem vettem figyelembe, azt gondoltam, már nagyon edzett vagyok, és egymás után elmentem családállításra, majd másnap kineziológiai oldásra. Ezt követően két napig csak sírtam, mert sikerült úgy megdolgozni a lelkemet, hogy nem volt képes ennyi változást kezelni. Erre viszont nincs szükség, ezért van a 21 napos tilalom. 3 hónap alatt pedig teljesen beépül az energetikai változás a fizikai testbe.
Viszont érdemes legalább havonta egyszer valamilyen energetikai kezelést végezni, tehát 3 hónapot semmiképp ne várj! Energetikai munka alatt értem a kineziológiát, családállítást, Tetha Healing-et, mindenféle más oldást.

 

A tisztítás, oldás eredményessége

Sokszor felmerül az a kérdés, hogy amin dolgozunk, egy konkrét témán, annak lesz-e eredménye. Ha leszedem a negatív energiákat, átkot, rontást, mágiát és mindenféle mást, az biztos, hogy akkor nincs rajtad, mert visszaellenőrzöm. Persze újabbak rövidebb-hosszabb idő alatt újra rád kerülhetnek, ezért kell a tisztítást viszonylagos rendszerességgel megcsinálni. Mindent nem lehet egyszerre leszedni, mert nem bírnál ki annyira sok energetikai változást magadon. Tehát a még rajtad lévő negatív erők is igyekeznek munkához látni, és újra visszaállítani az energiarendszeredet. Ezért kell a tudatosság, hogy ez ne így történjen, hiszen te vagy a főnök a saját életedben! Illetve neked kellene a főnöknek lenned, csak sokan nem azok.

Amikor hatástalannak tűnik egy kezelés, annak több oka is lehet:

  • Az illető nem veszi észre az apró jeleket, nem figyel rájuk, emiatt elcsügged, negatív gondolatai lesznek, és egy csapással az összes energetikai változást tönkre is teszi, és eredménytelenné is válik.
  • Az, hogy én „varázsolok”, oldok, tisztítok, beszélek egy csomót, adom a tanácsokat, az a dolog egyik fele. A másik fele pedig a te beletett energiád! Szóval nagyon keményen változtatnod kell a gondolkodásodon, érzéseiden, cselekedeteiden. Ha ugyanúgy éled az életedet testben, lélekben és szellemben, akkor minden elindított változás megszakad, és visszaáll az eredeti állapot.
  • Lehetséges, hogy van olyan rosszakaród, aki folyamatosan negatív energiákkal bombáz téged, ezt általában lehet érezni. Ezt időlegesen háttérbe lehet szorítani, de véglegesen nem. Tehát kerülj ki a látóteréből, hagyd ott! Akkor is, ha ez a párod, a munkatársad, rokonod; amennyire lehet, lépj ki a kapcsolatból, mert nem lesz jobb.

Mindenre láttam már példát, de a leggyakoribb, amikor valaki azt hiszi, hogy elég eljönnie hozzám, vagy más terapeutához, és neki semmi dolga nincs. Élheti tovább ugyanúgy az életét. Természetesen azt is lehet, csak akkor tudja, hogy ez mivel jár, hogy semmi nem fog változni.

 

Kellemetlen megélések

Feljebb már említettem, hogy tisztítás, oldás hatására - maga a folyamat alatt vagy rövid időn belül - az első pár napban lehetnek kellemetlen megélések. Ilyen lehet a sírás, rossz álom, fájdalomérzet, főleg ott, ahol amúgy is gond lehet, amivel sokat dolgoztam. Szenvedni viszont nem kell, ezért kérlek, jelezd ezt felém, és pár percet dolgozhatok vele. Nem azért pár percet, mert lusta vagyok, vagy nem akarok több időt fordítani erre, hanem azért, mert egy 2 órás energetikai tisztítás után még 5 percet bele tudok nyúlni az energiarendszeredbe, hogy abból gond ne legyen, de sokkal többet már nem. Volt olyan ügyfelem, aki napi szinten akarta, hogy valami energiamunkát csináljak, de ezt nem szabad! Ha az rendesen meg van csinálva - és hidd el, hogy én annyira maximalista vagyok magammal, hogy rendesen meg fogom csinálni -, akkor abba már belenyúlni nem kell. Az is okozhat rossz megéléseket, hogy a negatív energiák egyszerűen „visszatámadnak”, hogy nehogy már legyőzzük őket. Ha dolgozom, velem is csinálják főleg a démonok, vagy az elvégzett munka után. Ez előfordul, ezt sem kell hagyni.

Van olyan kellemetlen megélés, aminek én igazából örülök. Ilyen lehet az, hogy tisztítás alatt vagy utána nagyon sokat kell pisilni, folyhat az orrunk, hasmenést idéz elő, magyarul fizikai síkon is kiürül az, amit energetikailag kiszedtem. Ezektől nem kell megijedni, nem fog sokáig tartani, 1-2 nap. Az is előfordulhat, hogy nagyon fáradtnak érzed magad utána, vagy a következő nap. Ha így érzed, akkor mindenképp pihenj! Valaki pont nagyon energikusnak, megkönnyebbültnek érzi magát, ez egyénileg változó, meg persze attól is függ, hogy mit csináltunk.

Az javaslom, hogy ha bármi nagyon extrém dolgot tapasztalsz, akkor jelezd felém, és igyekszem rá választ adni vagy megoldani. Kétségek és félelmek között semmiképp ne tipródj! Nem várom tőled, hogy mindazzal a tudással és tapasztalattal rendelkezz, mint én, de éppen ezért magyarázok el annyi mindent, mikor nálam jársz.

 

nls-logo-fekvo.png

 

Hívj vagy írj bizalommal: +36 30 314 0661, info@noraalelkeksegitoje.hu

WEB: https://noraalelkeksegitoje.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr5314748133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása