Fekete mágus által készített fekete mágiák

A Tudatmanipuláló fekete mágia című írásomban egy általánosan, minden emberre ható mágiáról írtam. Azzal a mágiával kevesen tudnak szembeszállni. Most azokról a képzett fekete mágusok által készített fekete mágiákról írok, amikkel gyakrabban találkozhatunk, és elsősorban ezeket oldom, tisztítom a munkám során. Emellett léteznek olyan fekete mágiák is, amelyeket nem szakemberek hoznak létre, ezek is oldásra kerülnek.

Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

09_04_blogcikk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://leleksegito.blog.hu/api/trackback/id/tr316181740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nóra - a lelkek segítője

Küldetésem: "A lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre." Mindenkinek megvannak a maga lelki sérülései, amelyeket ebben az életben, vagy az ezt megelőző életekben szerzett. Munkámmal ezeken igyekszem segíteni az ezotéria és a spiritualitás eszközeivel: jóslással, energetikai tisztításokkal, érzelmi és karmaoldással, az előző életek feltárásával. Blogomban ezekhez a területekhez kapcsolódó tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani.

süti beállítások módosítása